Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny | Undetected

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
autohotkey direk ud valorant da arkadaşlar bilginize risk almayın derim

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny

Ücretli satılam Trigger Bot ve Bunny Hop AutoHotkey makrosunu sizlerle paylaşmak istedim, umarım işinize yarar. Undetected ban riski göremedim kendi main hesabımla oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım şuana dek.

:yazı:

- Öncelikle google üzerinde AutoHotKey yazıp arattıktan sonra karşınıza gelen ilk siteden (kendi sitesinden) programı indirin ve kurun.
- Altta verdiğim link üzerinden dosyaları indirin.
- Makroların isimlerinden de anlaşılır olduğu gibi belirli tuşlar (Alt ve Shift tuşları) için ayrı şekillerde iki tane makro mevcut hangisi kullanmak isterseniz onu seçebilirsiniz.

:not:

- Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından TAM EKRAN PENCERELİ ve genel kısmından vurgu rengini MOR yapmalısınız.
- Sorun yaşayan olursa yorumda belirtebilir.
- Şimdiden iyi kullanımlar ve iyi oyunlar dilerim.

:indir:

Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

knk hala aktif mi ve discord adresin var mı verir misin seriden pls ?

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Uzman Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Valorant AutoHotKey Trigger + Bunny

Ücretli satılam Trigger Bot ve Bunny Hop AutoHotkey makrosunu sizlerle paylaşmak istedim, umarım işinize yarar. Undetected ban riski göremedim kendi main hesabımla oynuyorum bir sıkıntı yaşamadım şuana dek.

:yazı:

- Öncelikle google üzerinde AutoHotKey yazıp arattıktan sonra karşınıza gelen ilk siteden (kendi sitesinden) programı indirin ve kurun.
- Altta verdiğim link üzerinden dosyaları indirin.
- Makroların isimlerinden de anlaşılır olduğu gibi belirli tuşlar (Alt ve Shift tuşları) için ayrı şekillerde iki tane makro mevcut hangisi kullanmak isterseniz onu seçebilirsiniz.

:not:

- Trigger sorunsuz çalışması için oyun görüntü ayarlarından TAM EKRAN PENCERELİ ve genel kısmından vurgu rengini MOR yapmalısınız.
- Sorun yaşayan olursa yorumda belirtebilir.
- Şimdiden iyi kullanımlar ve iyi oyunlar dilerim.

:indir:

Ban yedirtme riski var çünkü keyboardları vanguard algılayabiliyor diye biliyorum

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
est keriz demeyelim de :), mantıklı hareket etmişsin :D
aynen abi gerek yok sazan gibi atlamaya :D Hesabım zaten değerli boş beleş hilelerden ban yemesin bari. Dword kullanacağım ileri de inşallah kısmet olursa umarım günde 2-3 oyun atıyorum umarım ban yemeden devamederiz belli bir süre ...

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
aynen abi gerek yok sazan gibi atlamaya :D Hesabım zaten değerli boş beleş hilelerden ban yemesin bari. Dword kullanacağım ileri de inşallah kısmet olursa umarım günde 2-3 oyun atıyorum umarım ban yemeden devamederiz belli bir süre ...
Mevcut hile için 2500 yorum lazım, çok sıkıntı yav o
Post automatically merged:

Kendim hesap yaptım günlük 10 saat ile satte 15 yorum yaparsak 15x10 = 150 günlük yorum. Bunu da 150x30= 4.500 ile 1 ayda olabiliyoruz

hayat buysa ben afk
Ultra Üye
Ödüller
10
10 HİZMET YILI
Mevcut hile için 2500 yorum lazım, çok sıkıntı yav o
Post automatically merged:

Kendim hesap yaptım günlük 10 saat ile satte 15 yorum yaparsak 15x10 = 150 günlük yorum. Bunu da 150x30= 4.500 ile 1 ayda olabiliyoruz
2500 değil 1500 diye biliyorum 2500 mü olmuş? hemen bakayım. bu arada konu sıklığına da bağlı bu aralar mesela pek konu yok. Konu çok olursa yorum da artar.

Öylesine Bir Oyuncu
Seçkin Üye
Ödüller
8
Sosyal
7 HİZMET YILI
2500 değil 1500 diye biliyorum 2500 mü olmuş? hemen bakayım. bu arada konu sıklığına da bağlı bu aralar mesela pek konu yok. Konu çok olursa yorum da artar.
Evet evet, ultra üye ye geçirmişler. O da 2.500 ile 2.999 arası şu an. Başka bir sınırlama gelmeli bence ya