Uzman Üye
vanguard fazla çalışmaya başladı cidden bunun sonu kötü olacakCsgo HVH serverlerde sbyte vip hilesi kullanıyorum.oyunumu oynadım 1 2 el dota attım ordan valorant geçeyim dedim adamlar beni perma banlamış hile kullanıyosun diye.Bilet atıyorum diyorum hile kullandığım oyun o değil bu ve ben asla valorantta hile kullanmadım gelmiş staffın biri bana hwid nedir ne değildir onu anlatıyor.Bu banı kaldırma durumları var mı?
Açıktı zaten diyorum ya csgo da kullanıyordum hayatımda ilk defa bir oyunda hile kullanıp kullanmadığımdan ban yedim.Başka oyunda hile kullanırken vanguard arka planda açıkmıydı yada vgc hizmeti vanguard 3. parti yazılımı yakalayıp otomatik ban atıyor bundan kaçış yok ticket attıysan 3 ay sonra açılır banın
yersin vanguard kapatıp oyna ben bf4 hilesinden yedimşuan pc de sadece cs go hilesi var bende yer miyim ki ya
Ben autohotkey makrosu yazdım arka planda açık unuttum diye ban yedim .dAçıktı zaten diyorum ya csgo da kullanıyordum hayatımda ilk defa bir oyunda hile kullanıp kullanmadığımdan ban yedim.
Yiyen 1 2 kişi gördüm hocam forumda dikkatli olunşuan pc de sadece cs go hilesi var bende yer miyim ki ya
benımde başıma geldı mail attım takmadılar bileYolu yok açılmaz bende öyle ban yedim başka oyunda hile yaptım ama valo ban atmıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?