Valorant ban atarken neye göre atıyor?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
baska hileleri algilayip ona gore ban atiyor olabilir yani bir sey yapmis oluyorsunuz haksiz yere olmuyor

Gökyüzü sadece uçmaktan korkanların sınırıdır
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
eskiden çok hile kullanırdım ama böyle bir sorun olmazdı o zamanlar bu sebepten ban yiyenlere de pek inanmazdım ama benim de başıma geldi pc de sadece valo ve lol yüklü lolde 1 hafta sc ile takıldım valo giriyim dedim lol sıkmıştı hwid yemişim. vanguard çok sıkıntı olmaya başladı cidden

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Acaba vanguardı kapatmıyormusunuz hileyi açarken ve pcyi kapatmadan önce diğer hileyi siliyormusunuz sadece zipte kalıcak pc kapatıp açtıktan sonra vanguard açılıyor ya oyuzden sordum.

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
baska hileleri algilayip ona gore ban atiyor olabilir yani bir sey yapmis oluyorsunuz haksiz yere olmuyor
Saçma sapan konuşma hile kullanmadığım oyunda hile kullandın diyip banlıyorlar nasıl haksız yere olmuyor ? Hile kullandığım oyunda zaten vac ban yemişim cezamı vermişler ne alakası var??

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Saçma sapan konuşma hile kullanmadığım oyunda hile kullandın diyip banlıyorlar nasıl haksız yere olmuyor ? Hile kullandığım oyunda zaten vac ban yemişim cezamı vermişler ne alakası var??
bilgisayarindan komple temizle o zaman vanguard bulduysa yapistirmistir bani

Süper Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam, vanguard oyun içinde sizden habersiz SS alıyor. Eğer hile açıksa ban yiyorsunuz zaten. Onun görünmesini engelleyen hileler var onları kullanın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...