Valorant ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Ben valorantta banlıydım. Windows 10 kullanıyorum sonra bi şekilde geri oynamaya başladım banı kaldırdım. Windows 11 e gectim geri donanım banı yedim oyunu oynamamama ragmen . Windows 10 dan 11 e yukselttim ve geri ban yedim yani. Sonra tekrar bir şeyler yaptım fakat bu seferde her yeni hesapta ban yiyor . Bir maça giriyorum 3 4 roundda hesap banlanıyor . Yardımcı olursanız sevinirim.
Post automatically merged:

Önceden windows 10 kullanıyordum başlangıçta yanlış yazmışım kullanıyorum değil kullanıyordum olucak.

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Merhabalar şu anda oyuna erişemiyorsanız ve elinizde herhangi bir spoofer yoksa daha fazla erişmeye çalışmamanızı öneririm donanım banınız çok daha uzun sürelere çıkabilir oyuna bir şekilde girmeyi başaranlar için cihaz banı tetiklenip 3+1 şekilde eklenerek uzar yani her girmeyi başardığınızda eklenerek 1 ay uzar bu süre daha uzun bir süreye çıkmadan donanım banınızın açılmasını bekleyip sonra oynamanızı tavsiye edebilirim

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Merhabalar şu anda oyuna erişemiyorsanız ve elinizde herhangi bir spoofer yoksa daha fazla erişmeye çalışmamanızı öneririm donanım banınız çok daha uzun sürelere çıkabilir oyuna bir şekilde girmeyi başaranlar için cihaz banı tetiklenip 3+1 şekilde eklenerek uzar yani her girmeyi başardığınızda eklenerek 1 ay uzar bu süre daha uzun bir süreye çıkmadan açılmasını bekleyip sonra oynamanızı tavsiye edebilirim
tamam çok sagol oneri icin o zaman spoofer bulmam veya almam gerekiyor

ioz

^^
Kurucu
Ödüller
22
Sosyal
10 HİZMET YILI
Ben valorantta banlıydım. Windows 10 kullanıyorum sonra bi şekilde geri oynamaya başladım banı kaldırdım. Windows 11 e gectim geri donanım banı yedim oyunu oynamamama ragmen . Windows 10 dan 11 e yukselttim ve geri ban yedim yani. Sonra tekrar bir şeyler yaptım fakat bu seferde her yeni hesapta ban yiyor . Bir maça giriyorum 3 4 roundda hesap banlanıyor . Yardımcı olursanız sevinirim.
Post automatically merged:

Önceden windows 10 kullanıyordum başlangıçta yanlış yazmışım kullanıyorum değil kullanıyordum olucak.
windows 11 güzelmiydi deneyim iyimi yapmışlar mı? neyse daha spofferda arama boşa hiçbir spoffer kaldırmicak banı :) 3 ay beklersin :) TPM 2.0 bi nedir ne değildir araştır bakalım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...