Valorant Spoofer kullanımı hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
beyler bayanlar aklımda bi soru var bilen birisi yazabilir se daha iyi anlaşılır olur şuan valorantta van152 im var ban yedim diyelim ki spoofer aldım kaldırdım sonra birdaha yedim birdaha spoofer kullanırsam kalkarmı banım yani sürekli böyle olurmu kısır döngü gibi ?

Griffin Premium
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
evet cihaz banın kalkar ever spoofer arıyorsanız ulaşabilirsin yardımcı olurum dc: kratos.007

Seçkin Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
evet kalkar istersen 100 kez ban ye 100 kez spoofer kullanırsan yine açılır için rahat olsun

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
ne kadar yersen ye kankam spoofer banı kaldırır herturlu

Üye
2 HİZMET YILI
HWID banlı olduğun oyunlara spoofer sayesinde erişebiliyorsun. Programı kullandığın müddet geçici süreliğine HWID yasağını kaldırır, hesap banını kaldırmaz. Programa erişemediğinde de oyunu oynayamıyorsun, HWID banın süresizse kalıyor öyle anlayacağın. Piyasada da ücretsiz işe yarayan spoofer yok, Valorant için mi soruyorsun bu spooferi?

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Tek bir kereye mahsus olan bir olay değil istediğin kadar kullanabiliyorsun.

Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
HWID banlı olduğun oyunlara spoofer sayesinde erişebiliyorsun. Programı kullandığın müddet geçici süreliğine HWID yasağını kaldırır, hesap banını kaldırmaz. Programa erişemediğinde de oyunu oynayamıyorsun, HWID banın süresizse kalıyor öyle anlayacağın. Piyasada da ücretsiz işe yarayan spoofer yok, Valorant için mi soruyorsun bu spooferi?
evet

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
val 152 kalkıyor fakat bu seferde val 5 yersin benim arkadaşım vardı bana 200 tl ye satmıstı kullanmıstı dc de bulabirsem adını felan atarım sana

Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
evet kalkar diyorlardı ama ben ikinci spofer kullandıgımda açılmadı ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...