Valorant ban hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Valoda ban sistemi çok hile tavsiye etmem yapıyorsanız banınız lol e de sıçrayabilir aynı sistem dosyaları ortak dosyalar mevcut

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Knk Valla Adamların Sistemleri Çok Güçlü Vanguardı Kapatsan Bile Arkada Bi Şekilde Buluyor Çok Geçmiş Olsun ...

Süper Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
maybe they banned you because of something in the background idk

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
lol script kullanıp sonra valorant oynayan arkadaşlarım çok var ya sen biraz şanssızsın ya da hesabının şifresini kontrol etmeni öneririm .d

Üye
Ödüller
6
10 HİZMET YILI
bende val61 alıyorum hwid yemişim spoofer + cleaner önerebilecek var mı acaba ?

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
kanka sen delaylı ban yedın buyuk ıhtımal haberın olsun

Uzman Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
lpreborn kalıntıları valodan ban yemenize sebep olur. Ben de iyi bir hesabı banlattım acemiligim sonucu vanguard açık veya kapalı önemli değil
Valoranta girerken;
Win + R
%appdata% LPRB klasörünü silin
%temp% ve temp shift clear atın
recent shit clear atın.
yararlı bilgi baya bu arada sabitlenmeli

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
benim hesap sınırsız askıya alındı nasıl kaldırıcağımı bilmiyorum çözümü bulan yazabilirmi

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
aynısnı bende yaşadım. Hile kullanmadığım halde ban yedim kalıcı+ hwid banı. Hesaba yaklaşık olarak 1000-1500 arası para yatırdım. Ama hiçbir şekilde açmadılar hesabı. Üzücü cidden.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Probably the LOL system does not detect the scripts but the Valorant system does and that is why they banned you

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba ben 1 haftadır LoL'de LPReborn script kullanıyorum. Valorant'da hiçbir 3.parti yazılımı kullanmadım hayatımda. Hiç öyle bir girişimim de olmadı. Çok para yatırdığım bir valorant hesabım vardı ve bu sabah oyun oynarken aniden perma ban yedim Valorant'dan. Ticket attım ama dönmelerini bekliyorum sizce bunun sebebi nedir?

Not: LPReborn kullanırken Vanguard'ı kapatıyorum hatta hileyi winrardan çıkarmadım bile.

Edit: HWID Yemedim, sadece hesap banı.
lpreborn dont give valorant ban, this is possible account share and someone used hex, i never ged banned in val for this.

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Merhaba ben 1 haftadır LoL'de LPReborn script kullanıyorum. Valorant'da hiçbir 3.parti yazılımı kullanmadım hayatımda. Hiç öyle bir girişimim de olmadı. Çok para yatırdığım bir valorant hesabım vardı ve bu sabah oyun oynarken aniden perma ban yedim Valorant'dan. Ticket attım ama dönmelerini bekliyorum sizce bunun sebebi nedir?

Not: LPReborn kullanırken Vanguard'ı kapatıyorum hatta hileyi winrardan çıkarmadım bile.

Edit: HWID Yemedim, sadece hesap banı.
hesabın gittiği için üzgünüm ama banlanan hesapların geri gelme olasılığı sıfır

Seçkin Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
geçmis olsun dostum bende lolde scpit actım vanguard acıken ban fln yok sende sıkıntı olabilrmi

Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
valodan banlayyanları loldende lolden banlananları valodanda banlıyorrlar diyye biliyyorrum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...