knk sadece hwid ban kaldıran uygulamalar veya kodlar var ama eğer ip ban yediysen ip ni değiştirmek mantıklı ben yapmıştımAsus anakarta sahibim ve bir çok spoofer denedim paralı/parasız ama hiçbiri işe yaramadı . Win sürümü düşürsem ban kalkarmı ?
kanka bilgisiyar ip adresi değiştirmen gerek yok sa düzelmezAsus anakarta sahibim ve bir çok spoofer denedim paralı/parasız ama hiçbiri işe yaramadı . Win sürümü düşürsem ban kalkarmı ?
ssd değiştirmen lazım benceAsus anakarta sahibim ve bir çok spoofer denedim paralı/parasız ama hiçbiri işe yaramadı . Win sürümü düşürsem ban kalkarmı ?
Raid cart curt birsürü yöntem var biraz araştırma ile yaparsın ama format şart.Asus anakarta sahibim ve bir çok spoofer denedim paralı/parasız ama hiçbiri işe yaramadı . Win sürümü düşürsem ban kalkarmı ?
yok oyle bişey kral boşa denemesinlerwindows 11 e geçince bazı kullanıcılar banın kalktığını söylüyor denemedim deneyebilirsin
denemeden bilemeyiz ben de kalktı bir çok insan da kalkmamıştıAsus anakarta sahibim ve bir çok spoofer denedim paralı/parasız ama hiçbiri işe yaramadı . Win sürümü düşürsem ban kalkarmı ?
artık kaldırılmıyor bilgisiyarı banlıyorlar ip ban atıyorlar kalkmıyor knkEskiden kaldırılıyodu ama onu düzelttiler