Onaylı Üye
arkadaşlar merhaba valorantta hwi̇d ban yedi̇m ve bunu kaldirabi̇lenler olmuş anakartim asus yardimci olabi̇li̇rmi̇si̇ni̇z??
Moderatörün son düzenlenenleri:
Discord : Adem Halit#1624 var ise yardımcı olursan sevinirim.var özelden yazarsan yardımcı olurum
Ekledim bekliyorum.Dc ekle yardımcı olayım Skenzy#4007
kanka ticket at 3 ay dusuruyolararkadaşlar merhaba valorantta hwi̇d ban yedi̇m ve bunu kaldirabi̇lenler olmuş anakartim asus yardimci olabi̇li̇rmi̇si̇ni̇z??
harbi şans 1 asır sonunda bedava spoofer buldum oda araştırma işe söylemek yasak araştırma yap ille bulursun bedava ben açtım öyleasus sıkıntı hocam ücretli spoofer kulanmalısın diğer türlü çok zor işlemlerle açılıyor oda şans işi
bende yedim 3 ay ban atıyor beklemeni tavsiye ederimarkadaşlar merhaba valorantta hwi̇d ban yedi̇m ve bunu kaldirabi̇lenler olmuş anakartim asus yardimci olabi̇li̇rmi̇si̇ni̇z??
Bios yada anakat markası farkediyor mu kullandığın methoddaDc ekle yardımcı olayım Skenzy#4007
evet ediyor sadece asusBios yada anakat markası farkediyor mu kullandığın methodda
Merhaba dostum ben yapabilirim dc den ulaşırsanarkadaşlar merhaba valorantta hwi̇d ban yedi̇m ve bunu kaldirabi̇lenler olmuş anakartim asus yardimci olabi̇li̇rmi̇si̇ni̇z??