Onaylı Üye
valorantta başladim sirf hilesi olduğu için sadece radar kullanıyordum ban yemişim yazılımsal olarak mi yedim banım yoksa belli ettiğim için mi uzun süredir kullananlar cevapliyabilir mi ?
Bunu anlamanın tek bir yolu var hocam yeni bir hesap açarak oynamak ban yemezsen hesap olarak yemişsindir direkt val5 yersen de hwid banın vardırvalorantta başladim sirf hilesi olduğu için sadece radar kullanıyordum ban yemişim yazılımsal olarak mi yedim banım yoksa belli ettiğim için mi uzun süredir kullananlar cevapliyabilir mi ?
Belli etmişsindir arada ölmek gerekir hile olsam ölmem dersn olur bter rportlamazlarvalorantta başladim sirf hilesi olduğu için sadece radar kullanıyordum ban yemişim yazılımsal olarak mi yedim banım yoksa belli ettiğim için mi uzun süredir kullananlar cevapliyabilir mi ?
Sresiz ban atıyolarmı ıp ban falandostum eğer donanım banı yani hwid yediysen 3 ay hoyeni hesap açıp test et eğer val 52 veriyorsa geçnmiş olsun şimdiedn
Spoofer medr hocamhocam oyuna giremiyorsan spoofer kullanırsın başarılar
Bilgi güvenliği ve özellikle ağ güvenliği bağlamında, bir sahtecilik saldırısı, bir kişinin veya programın, yasa dışı bir fayda elde etmek için verileri çarpıtarak başarılı bir şekilde başka bir kimlik olarak tanımlandığı bir durumdur.Sresiz ban atıyolarmı ıp ban falan
Post automatically merged:
Spoofer medr hocam
direkt makine banı reis o pcden bir daha giremiyorusnSresiz ban atıyolarmı ıp ban falan
Post automatically merged:
Spoofer medr hocam
İşlemci değişse yinede grilniyomudirekt makine banı reis o pcden bir daha giremiyorusn![]()
belli ettiğinde biri rapor göndermiştir ve orada gözükmüştür sonra davalorantta başladim sirf hilesi olduğu için sadece radar kullanıyordum ban yemişim yazılımsal olarak mi yedim banım yoksa belli ettiğim için mi uzun süredir kullananlar cevapliyabilir mi ?