Onaylı Üye
Hangi spoofer o bro bende de asus anakart varanakartım asus fakat valorant dan banlıyım 1 spoofer satın aldım çalışıyor du en zor açılabilen anakart olarak asus gösteriliyor
Hangi spoofer o bro bende de asus anakart varanakartım asus fakat valorant dan banlıyım 1 spoofer satın aldım çalışıyor du en zor açılabilen anakart olarak asus gösteriliyor
knk büyük ihtimalle memoryhackers dosyası masa üstünde olduğu içindir benimde bi arkadaşım pugb mobile hile ile oynuyordu volaranta girdinde kapatıyordu ama nasıl olduysa pugb'de kullandığı hileyi volarant algılıyodu 3 veya 4 ay ban yediArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
güvenilmez knk bbence yapmamalısınArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?
valorantta açmamış olsan bile illaki bir oyunda bir şey yapmışsındır durduk yere ban yiyeceğini sanmıyorum. ayrıca bedava spoofer var mı bilmiyorum. ama kaliteli bir spoofer alırsan herhangi bir sıkıntı cıkmazArkadaşlar hilesiz bir şekilde valorant oynarken ban attı, spoofer lazım bedava olarak ve spoofer kullanınca pc formatlanmaz dimi? Dosyalarım falan silinir mi? Spooferlara güvenebilir miyim? Yardımcı olabilir misiniz?