Çözüldü Valorant ban yedim (Yardım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valorant ta hiç bilmediğim bi sebebden ban yedim hile kulanmadım lol hile olarak wemod ve memory uygulaması yüklü o kadar riot games desteye yazdım geri dönmediler bu sorunu yaşayanlar bana yazabilirmi

Çözüm
Geçmiş olsun . Normaldir . Şimdi detaylı anlatıyım . Örnek veriyorum gidip racnh simulatör online ***** indirdin (bende indirdim ) . kalkıp bir hileyi cracklerken kullanulan programlar ve dosyalar ile oyunu cracklerken kullanılan programlar ve dosyalar aynı olabiliyor. Vanguard hileyi yakalarken bunuda yakalayıp block listesine ekliyor . Eğer sen hile indirmesen bile (ki mh loader varmış ) crackli herhangi bir oyun indirdiğinde ban yiyebilirsin. Yani demeliyim ki vanguard kafasına göre oyunla alakalı yada alakasız her 3. parti yazılımdan dolayı ban atabilir . Ticket at ban tarihini öğren banın açılmadan 1 gün öncede temiz bir format at sonra crackli oyun bile indirme
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Geçmiş olsun . Normaldir . Şimdi detaylı anlatıyım . Örnek veriyorum gidip racnh simulatör online ***** indirdin (bende indirdim ) . kalkıp bir hileyi cracklerken kullanulan programlar ve dosyalar ile oyunu cracklerken kullanılan programlar ve dosyalar aynı olabiliyor. Vanguard hileyi yakalarken bunuda yakalayıp block listesine ekliyor . Eğer sen hile indirmesen bile (ki mh loader varmış ) crackli herhangi bir oyun indirdiğinde ban yiyebilirsin. Yani demeliyim ki vanguard kafasına göre oyunla alakalı yada alakasız her 3. parti yazılımdan dolayı ban atabilir . Ticket at ban tarihini öğren banın açılmadan 1 gün öncede temiz bir format at sonra crackli oyun bile indirme

• Like
Tepkiler: L4G
Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
wemod ve mh yüklü o kadar
tamam işte mh nin bile yüklü olması yeterli. Şöyle düşün pc ile başlıyor ve oynasanda oynamasanda sürekli bilgisayarını tarıyor . Vanguard gün geçtikçe block listesine yakaladığı tüm 3. parti yazılımları ekliyor . Sana tavsiyem banının açıllmasını bekle açılmadan 1 gün önce sisteme temiz bir format at sonrasında herhangi bir 3.parti yazılım yükleme buna defender control yada kmspico bile dahil

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...