Valorant ban yeme riskim ne kadar?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Valorant Ban neye göre yiyebilirim veya nasıl yerim cs:go mantığında bir şey yok diye biliyorum

Moderatörün son düzenlenenleri:
Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
Öncelikle eninde sonunda ban yiyeceksin onu söyliyeyim hocam ya hile dd olucak legit oynasanda ban yiyeceksin ya da hile ud olucak belli edip ban yiyeceksin bunun birden fazla kriteri var.

Onaylı Üye
Ödüller
1
2 HİZMET YILI
hocam ucretli hilelerde bile key suresi bittigi zaman 12 saat icinde ban yiyosun diye biliyorum. ne kadar rep yedigine gorede değişir tabi

Ultra Üye
Ödüller
12
7 HİZMET YILI
dt hile kullan bulabilirsin kolayca.

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Öncelikle eninde sonunda ban yiyeceksin onu söyliyeyim hocam ya hile dd olucak legit oynasanda ban yiyeceksin ya da hile ud olucak belli edip ban yiyeceksin bunun birden fazla kriteri var.
hertürlü yerim biliyorumda bu anakart banımı atiyor onu bilmiyorum hesap banı felan varmi spofferlama açmak gerekçek yoksa ?

Griffin Premium
Ödüller
11
7 HİZMET YILI
hertürlü yerim biliyorumda bu anakart banımı atiyor onu bilmiyorum hesap banı felan varmi spofferlama açmak gerekçek yoksa ?
Hem hesabın ban yer hemde hwid ban yersin spoof atarak hwid banını kaldırabilirsin fakat hesap banın kalkmaz.

Uzman Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Undetecded yemez ama belli etmemem lazım detecded ise kesin yer

Uzman Üye
2 HİZMET YILI
Kullandığın hile kırılmış bile hile ise vanguard tespit eder banlar ama sağlam bi hile kullandığını varsayarsak oyunculara çok belli etmemen gerek çok fazla kişi report edersen ban yeme olasılığın daha çok artar

Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İstediğin hileyi kullan bir süre sonra mutlaka ban yersin

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
daha öce detected olmus bır hıle veya hıle kodu olan hır ıleyı kullanırsan antıcheat oto ban atabılır veya oyun ıcerısınde legıt oynamazsan da ban atabılır oyun

Exponental
Uzman Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Forum üzerinde bulunan hileyi yaklasık 2 haftadır kullanıyorum herhangi bir ban vb. bir şey yaşamadım zaten memoryhackers in kullandığı loader baya başarılı(bkz. driver üzerinden loadlama gibi.)o nedenle zaten piyasada bulunan paid hileler detected olurken mh bu kadar fazla kullanılmasına rağmen ban yedirtmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...