Valorant ban yeme sistemi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Dostum öncelikle valorantın hile ve benzeri 3. parti yazılımlara karşı toleransının olmadığını söylemek istiyorum.
Özellikle hile kullandıktan sonra ban yediysen hesabın otomatik olarak kalıcı yasaklanıyor ve genelde 3 ay süre zarfından bilgisayarının çeşitli donanımlarına donanım banı atıyorlar.

Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
sınırsız diye biliyorum hile açıcaksan öyle küfür fln sa konuşma cezası yada ilk seferde uyarı yada 2 3 gün ban

Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bende ban yemiştim ancak internet cafeyi bahane ederek tekrardan açtırdım eğer ban yediysen internet cafe yöntemini sende dene cocuklardan biri hile açmış herkes ban yedi yazdım açtılar bir kaç kişinin banı açılmamıştı ama bilgine

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Dostum öncelikle valorantın hile ve benzeri 3. parti yazılımlara karşı toleransının olmadığını söylemek istiyorum.
Özellikle hile kullandıktan sonra ban yediysen hesabın otomatik olarak kalıcı yasaklanıyor ve genelde 3 ay süre zarfından bilgisayarının çeşitli donanımlarına donanım banı atıyorlar.
yok suan hıleyı kullanıyorum ban yemedım eger ban yersem dırek perma yerım dıye soyledım

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk hile kullanırsan 2 tane banlama var biri 2 aylık ban diğeri hwid ban yani spooferin yoksa veya paran bol değilse valoda hile açmamaya çalış çünkü valonun ban sistemi çok katı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...