YOU DİED
Seçkin Üye
valorantdan ban yiyorum her açtığım hesap 3 4 el sonra ban yiyor script kullandım ama dosyalarını kaldırmama rağmen hayla ban yiyor bunun çözümü nedir bulamazsam valorantı bırakmak zorunda kalcam
Ne tür bir script kullandın açıklığa kavuşturur musun?valorantdan ban yiyorum her açtığım hesap 3 4 el sonra ban yiyor script kullandım ama dosyalarını kaldırmama rağmen hayla ban yiyor bunun çözümü nedir bulamazsam valorantı bırakmak zorunda kalcam
gigabyteAnakartının modeli nedir?
lol işte lprebornNe tür bir script kullandın açıklığa kavuşturur musun?
Post automatically merged:
HWID ban yemişsin, Valorantta ilk ban süresi 3 ay ardından hwid perma ban şeklinde banlanılıyor.
ip ban yemişsin knk geçmiş olsunvalorantdan ban yiyorum her açtığım hesap 3 4 el sonra ban yiyor script kullandım ama dosyalarını kaldırmama rağmen hayla ban yiyor bunun çözümü nedir bulamazsam valorantı bırakmak zorunda kalcam
belkide ip adresini değiştirirsen işe yarıyabilirvalorantdan ban yiyorum her açtığım hesap 3 4 el sonra ban yiyor script kullandım ama dosyalarını kaldırmama rağmen hayla ban yiyor bunun çözümü nedir bulamazsam valorantı bırakmak zorunda kalcam
Dosya kaldırmak ne alaka? Ayrıca hwid ban yemişsiniz geçmiş olsun spooferla kaldirabilirsinizvalorantdan ban yiyorum her açtığım hesap 3 4 el sonra ban yiyor script kullandım ama dosyalarını kaldırmama rağmen hayla ban yiyor bunun çözümü nedir bulamazsam valorantı bırakmak zorunda kalcam