Valorant Ban Yiyip Durma Sorunsalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhaba, bildiğiniz üzere Valorant'tan bir kere ban yedin mi kaç tane hesap açarsan aç ban yiyorsun. Oyun kapalı betadayken durum böyleydi, ama açıldığında HWID banların kalkacağını söylemişti herkes. Buna güvenip bugün tekrar bir hesap açtım ve bir oyun sonra ban yedim. Spoofer deneyip hdd-ssd seri numaralarını değiştirdim ama bir işe yaramıyor. Format attım o da işe yaramadı. Ne yapmamız lazım? Lütfen sadece yorum kasmak için yazmayın ki bu sorundan muzdarip olan insanlar da yararlansın bu topicten.

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
13
9 HİZMET YILI
Donamın banı kaldırmak neredeyse imkansız gibi bir şey. sanal makine kullanmayı dene. olmazsa hdd-ssd yeni bir tane alın

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
riota ticket atıp sorununu bildirebilirsin en geç 2 güne cevap verirler

Donator
Ödüller
15
Sosyal
10 HİZMET YILI
ticket çözüm değil ben attım açılmayacak dediler :S

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
hocam durduk yere mi ban yediniz yoksa kapalı betadayken hileden dolayı mı?

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
riota ticket atıp sorununu bildirebilirsin en geç 2 güne cevap verirler
riota ticket attım hem de 10 kere falan
yok çözümü, otomatik mesajla cevap verip uzatırsan konuyu kapatırız diyip susturuyorlar
Post automatically merged:

Donamın banı kaldırmak neredeyse imkansız gibi bir şey. sanal makine kullanmayı dene. olmazsa hdd-ssd yeni bir tane alın
sanal makine dediğiniz nedir acaba?

hocam durduk yere mi ban yediniz yoksa kapalı betadayken hileden dolayı mı?
kapalı betada hile açma gibi bir salaklıkta bulundum, direkt HWID ban yedim. ne kadar hesap açarsam açayım bir oyun oynadıktan sonra %100 ban

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
donanımsal banın çözümü yoktur cpu -ekran kartı ve işlemciye ban atıyorlar bunları değişmediğin sürece ban açılmaz geçmiş olsun

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
donanımsal banın çözümü yoktur cpu -ekran kartı ve işlemciye ban atıyorlar bunları değişmediğin sürece ban açılmaz geçmiş olsun
üçüne de mi atıyorlar yoksa üçünden birine mi? onları değiştirene kadar yeni pc alırım sırf ekran kartımla işlemci 8 bin tl zaten

Üye
6 HİZMET YILI
ip adresine gore atarlar ip adresini degistirmeyi denediniz mi?

modemden port acarak ip adresinizi guvene alabilrisiniz

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
ip adresine gore atarlar ip adresini degistirmeyi denediniz mi?

modemden port acarak ip adresinizi guvene alabilrisiniz
yok dostum ip ile alakalı olmadığını söylüyor herkes, bilgisayar donanımlarına ban atmışlar.

Süper Üye
7 HİZMET YILI
bu sıkıntıyı bende yaşıyorum cs gibi olsa keske dırekt hesap banı atsalar boylelıkle cok oyuncu ve para kaybedeceklerdir

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
bu sıkıntıyı bende yaşıyorum cs gibi olsa keske dırekt hesap banı atsalar boylelıkle cok oyuncu ve para kaybedeceklerdir
emin ol hiçbişey kaybetmezler. öyle olsa oyunu silerdik, 5 hesabımız da ban yedi hala çözüm arıyoruz. emin ol sistemini değiştirenler olacaktır sırf valorant oynayabilmek için

Süper Üye
7 HİZMET YILI
emin ol hiçbişey kaybetmezler. öyle olsa oyunu silerdik, 5 hesabımız da ban yedi hala çözüm arıyoruz. emin ol sistemini değiştirenler olacaktır sırf valorant oynayabilmek için
hıle acanların cogu tekrar ılerıde hıle acıcak acan bırdaha acar ve o adam o oyuna para yatıracak cs gibi yapmaları lazım hwid banın kaldırcağını soylediler ticketlarda sımdı kaldırmıyolar
umarım acılır

dostum geforce nowdan oynamayı denedınmı ben denıyecegım musaıt olunca geforce nowda sanırım ban yemıyomussun 1saatlik ücretsiz denemesi var

Bahtsız Bedevi
Süper Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hıle acanların cogu tekrar ılerıde hıle acıcak acan bırdaha acar ve o adam o oyuna para yatıracak cs gibi yapmaları lazım hwid banın kaldırcağını soylediler ticketlarda sımdı kaldırmıyolar
umarım acılır

dostum geforce nowdan oynamayı denedınmı ben denıyecegım musaıt olunca geforce nowda sanırım ban yemıyomussun 1saatlik ücretsiz denemesi var
1 saat sonra para vermem gerekecek ve 5 £ az para değil. aylık 38 tl para yapıyor. bilemedim vallahi ya, keşke denemeseydim kapalı betada hile açmayı. komik olan beceremedim de hile açmayı yani :D

Süper Üye
7 HİZMET YILI
1 saat sonra para vermem gerekecek ve 5 £ az para değil. aylık 38 tl para yapıyor. bilemedim vallahi ya, keşke denemeseydim kapalı betada hile açmayı. komik olan beceremedim de hile açmayı yani :D
denedımde geforce nowda valorant yok eklememısler jdkjdfdsaf

bende beceremedım olmadı

bende beceremedım olmadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Dostum ücretsiz spooferlar işine yaramıyıcak, sen serialleri degişmiş görsen bile degişmemiş olucaklar.

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
this anticheat they use is more powerful . so not easy to unbanned it bro. this is a new game . need time to find a loophole

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
kardeş onun cozumunu kimse bulamadı kusura bakma yardımcı olamadıö

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...