riota ticket attım hem de 10 kere falanriota ticket atıp sorununu bildirebilirsin en geç 2 güne cevap verirler
sanal makine dediğiniz nedir acaba?Donamın banı kaldırmak neredeyse imkansız gibi bir şey. sanal makine kullanmayı dene. olmazsa hdd-ssd yeni bir tane alın
kapalı betada hile açma gibi bir salaklıkta bulundum, direkt HWID ban yedim. ne kadar hesap açarsam açayım bir oyun oynadıktan sonra %100 banhocam durduk yere mi ban yediniz yoksa kapalı betadayken hileden dolayı mı?
üçüne de mi atıyorlar yoksa üçünden birine mi? onları değiştirene kadar yeni pc alırım sırf ekran kartımla işlemci 8 bin tl zatendonanımsal banın çözümü yoktur cpu -ekran kartı ve işlemciye ban atıyorlar bunları değişmediğin sürece ban açılmaz geçmiş olsun
üçüne de mi atıyorlar yoksa üçünden birine mi? onları değiştirene kadar yeni pc alırım sırf ekran kartımla işlemci 8 bin tl zaten
yok dostum ip ile alakalı olmadığını söylüyor herkes, bilgisayar donanımlarına ban atmışlar.ip adresine gore atarlar ip adresini degistirmeyi denediniz mi?
modemden port acarak ip adresinizi guvene alabilrisiniz
yok dostum ip ile alakalı olmadığını söylüyor herkes, bilgisayar donanımlarına ban atmışlar.
emin ol hiçbişey kaybetmezler. öyle olsa oyunu silerdik, 5 hesabımız da ban yedi hala çözüm arıyoruz. emin ol sistemini değiştirenler olacaktır sırf valorant oynayabilmek içinbu sıkıntıyı bende yaşıyorum cs gibi olsa keske dırekt hesap banı atsalar boylelıkle cok oyuncu ve para kaybedeceklerdir
hıle acanların cogu tekrar ılerıde hıle acıcak acan bırdaha acar ve o adam o oyuna para yatıracak cs gibi yapmaları lazım hwid banın kaldırcağını soylediler ticketlarda sımdı kaldırmıyolaremin ol hiçbişey kaybetmezler. öyle olsa oyunu silerdik, 5 hesabımız da ban yedi hala çözüm arıyoruz. emin ol sistemini değiştirenler olacaktır sırf valorant oynayabilmek için
dostum geforce nowdan oynamayı denedınmı ben denıyecegım musaıt olunca geforce nowda sanırım ban yemıyomussun 1saatlik ücretsiz denemesi varemin ol hiçbişey kaybetmezler. öyle olsa oyunu silerdik, 5 hesabımız da ban yedi hala çözüm arıyoruz. emin ol sistemini değiştirenler olacaktır sırf valorant oynayabilmek için
1 saat sonra para vermem gerekecek ve 5 £ az para değil. aylık 38 tl para yapıyor. bilemedim vallahi ya, keşke denemeseydim kapalı betada hile açmayı. komik olan beceremedim de hile açmayı yanihıle acanların cogu tekrar ılerıde hıle acıcak acan bırdaha acar ve o adam o oyuna para yatıracak cs gibi yapmaları lazım hwid banın kaldırcağını soylediler ticketlarda sımdı kaldırmıyolar
umarım acılır
Post automatically merged:
dostum geforce nowdan oynamayı denedınmı ben denıyecegım musaıt olunca geforce nowda sanırım ban yemıyomussun 1saatlik ücretsiz denemesi var
denedımde geforce nowda valorant yok eklememısler jdkjdfdsaf1 saat sonra para vermem gerekecek ve 5 £ az para değil. aylık 38 tl para yapıyor. bilemedim vallahi ya, keşke denemeseydim kapalı betada hile açmayı. komik olan beceremedim de hile açmayı yani
bende beceremedım olmadı1 saat sonra para vermem gerekecek ve 5 £ az para değil. aylık 38 tl para yapıyor. bilemedim vallahi ya, keşke denemeseydim kapalı betada hile açmayı. komik olan beceremedim de hile açmayı yani
bende beceremedım olmadı1 saat sonra para vermem gerekecek ve 5 £ az para değil. aylık 38 tl para yapıyor. bilemedim vallahi ya, keşke denemeseydim kapalı betada hile açmayı. komik olan beceremedim de hile açmayı yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?