Seçkin Üye
Arkadaşım bende araştırıyorum, ticket' yolladım az önce. Çözüm bulursak buradan haberleşelim.Dosyadan değil
Arkadaşım bende araştırıyorum, ticket' yolladım az önce. Çözüm bulursak buradan haberleşelim.Dosyadan değil
Arkadaşım bende araştırıyorum, ticket' yolladım az önce. Çözüm bulursak buradan haberleşelim.![]()
kanka nasıl kullanıcağımızı da söylersenSpoofer kullanmazsanız yersiniz banı.
bug kullanımıhile kullandysan yersin tabii ki
Site reklamı yasak olduğundan tam olarak yardımcı olamam ama internette araştırırsan bulursun. Neredeyse hepsi paralı, bedava olanlar işe yaramıyor zaten.kanka nasıl kullanıcağımızı da söylersen
TamamArkadaşım bende araştırıyorum, ticket' yolladım az önce. Çözüm bulursak buradan haberleşelim.![]()
bendede öyleBir sorunum var beyler yardım edin valorant beta döneminde ban yemiştim ve şimdi hile kulanmadığım halde açtığım tüm hesaplar 1 oyun sonra ban yiyor nedeni ndir nasıl çözerim bunu yaşayan var mı?
Hepimize geçmiş olsun ticket attım ve geri dönüş bu şekilde oldu.Selamlar,
Kötü haber elçisi olmak istemem ama hesabının erişimi kesilmiş ve cihaz banı almışsın gibi duruyor. Bunun sebebini açıklamak gerekirse;
Seninde bildiğin gibi oyun kuralları ihlal edenler, 3. parti uygulamalar kullananlar, oyundaki bugları kendi lehine kullanmak için oyun deneyimini negatif etkileyenler ve hesap satışı yapanlar hem tüm oyuncuların oyun deneyimini, hem de bizim oyunu test etmemizi negatif yönde etkiliyor. Bu yüzden bu davranışlarda bulunan tüm oyuncuların hesapları kalıcı olarak uzaklaştırıldı. Senin de hesabının bunlardan biri olduğunu görüyorum.
Bu konuyla ilgili yapılacak ek bir işlem olmadığı için bu ve bu konuyla ilgili gönderdiğin diğer biletler kapanacaktır.
Driver alsam çözülürmü acabaHepimize geçmiş olsun ticket attım ve geri dönüş bu şekilde oldu.
Network ban atmıyorlar sanırım hdd ban atıyorlar fikrim yok bende giremiyorum
Bir fikrim yok maalesefDriver alsam çözülürmü acaba
kötü oldu ya acılcagını soylemıslerdı sımdı yan cızmıslerHepimize geçmiş olsun ticket attım ve geri dönüş bu şekilde oldu.
Network ban atmıyorlar sanırım hdd ban atıyorlar fikrim yok bende giremiyorum