Çok Teşekkür ederim araştıracağım.forumde yeni bir method paylaşıldı araştırıp bulabilirsin şu an ben aradım fakat bulamadım ama bulacağından eminim yabancı bir arkadaşımız paylaşmıştı sanırsam. İyi Forumlar dilerim.
revo uninstaller ile valorant kaldırdıktan sonra temiz format atıp bios up/down islemleri ve amidewin yap o zaman kalkar dostumValorant hwid ban kaldırıyordum eskiden ami ile şimdi daha zor oldu farklı bir yöntemi olan var mı paylaşabilir mi?
revo ya gerek var mı format yeterli olmaz mırevo uninstaller ile valorant kaldırdıktan sonra temiz format atıp bios up/down islemleri ve amidewin yap o zaman kalkar dostum
revo uninstaller pro indir ***** versiyon olarak. dikkat et virüs bulaşmasın. revo pro ile sildikten sonra ValoBot Legit yükle ve spoofer bilgilerini temizleye bas. sonra amidewin ile pc bilgilerini değiştir ve eğer yapabilirsen garantiye almak için bios up down yap ve valoyu ve vanguardı geri yükle. valobot link atamıyorum sorun olur diyerevo ya gerek var mı format yeterli olmaz mı
zor kanka artıkValorant hwid ban kaldırıyordum eskiden ami ile şimdi daha zor oldu farklı bir yöntemi olan var mı paylaşabilir mi?
format atacaksa revoyla kaldırmasının bi anlamı yok..revo uninstaller ile valorant kaldırdıktan sonra temiz format atıp bios up/down islemleri ve amidewin yap o zaman kalkar dostum
anakart ne kankaformat atacaksa revoyla kaldırmasının bi anlamı yok..
bu arada ami yöntemi hala çalışıyor bizzat kullanıyorum.
gigabyte b450m s2h v2anakart ne kanka
kanka bende b250m ds3h var nedense olmuyor çok saçma ya aynı marka ama anlamıyorum senin gibi birkaç kişiye daha denk geldim aynı model kaldırıyorlar bende olmuyor nedense bir daha deneyesim var aslında.gigabyte b450m s2h v2
method ortaya çıktığından beridir aynı yöntemle yapıyorum daha hiç kaldırmadığı olmadı![]()
valla kankam kesin değil bizim ark ban yedi amidewin denedi ama kalkmadıamidewin ile kalkar.
Onu anakarta takmak gerekmiyor mu daha zor olur bence amidewindenbazı anakartlarda bu yöntem işe yaramıyor malesef eğer baseboard serial no değişmez ise CH341A usb çip programlayıcısını alıp bios çipini tekrar programlayarak her anakartda serial change yapabilirsin