Valorant Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
Valorant hwid ban kaldırıyordum eskiden ami ile şimdi daha zor oldu farklı bir yöntemi olan var mı paylaşabilir mi?

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
forumde yeni bir method paylaşıldı araştırıp bulabilirsin şu an ben aradım fakat bulamadım ama bulacağından eminim yabancı bir arkadaşımız paylaşmıştı sanırsam. İyi Forumlar dilerim.

Bir Gün Ölmek Dileğiyle
Süper Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
forumde yeni bir method paylaşıldı araştırıp bulabilirsin şu an ben aradım fakat bulamadım ama bulacağından eminim yabancı bir arkadaşımız paylaşmıştı sanırsam. İyi Forumlar dilerim.
Çok Teşekkür ederim araştıracağım.

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Valorant hwid ban kaldırıyordum eskiden ami ile şimdi daha zor oldu farklı bir yöntemi olan var mı paylaşabilir mi?
revo uninstaller ile valorant kaldırdıktan sonra temiz format atıp bios up/down islemleri ve amidewin yap o zaman kalkar dostum

Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
revo ya gerek var mı format yeterli olmaz mı
revo uninstaller pro indir ***** versiyon olarak. dikkat et virüs bulaşmasın. revo pro ile sildikten sonra ValoBot Legit yükle ve spoofer bilgilerini temizleye bas. sonra amidewin ile pc bilgilerini değiştir ve eğer yapabilirsen garantiye almak için bios up down yap ve valoyu ve vanguardı geri yükle. valobot link atamıyorum sorun olur diye

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
bazı anakartlarda bu yöntem işe yaramıyor malesef eğer baseboard serial no değişmez ise CH341A usb çip programlayıcısını alıp bios çipini tekrar programlayarak her anakartda serial change yapabilirsin

Banlı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
gigabyte b450m s2h v2

method ortaya çıktığından beridir aynı yöntemle yapıyorum daha hiç kaldırmadığı olmadı :D
kanka bende b250m ds3h var nedense olmuyor çok saçma ya aynı marka ama anlamıyorum senin gibi birkaç kişiye daha denk geldim aynı model kaldırıyorlar bende olmuyor nedense bir daha deneyesim var aslında.

Süper Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Forumda bir sürü taktik var anakartına uygun olanı bulup seçebilirsin dostum

Banlı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
bazı anakartlarda bu yöntem işe yaramıyor malesef eğer baseboard serial no değişmez ise CH341A usb çip programlayıcısını alıp bios çipini tekrar programlayarak her anakartda serial change yapabilirsin
Onu anakarta takmak gerekmiyor mu daha zor olur bence amidewinden

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Pubg hilesi kullaniyordum memoryhackers in hilesini yani sonra sıkılıp valorant gireyim dedim elimde bir tane random hesap vardı girdiğimde KALICI OLARAK UZAKLAŞTIRILDI NIZ diye bir yazı geldi karşıma adam kullanmıştır diye takmadım kendi hesabıma girdigimde her girdigimde bağlantı hatası veriyordu VAN 153 yani halbuki internetim fazlasıyla iyi ve bilgisayarımda bir sorun yok vanguard biraz değişik koruma bazı hileleri banlamıyorul suçsuzları banlıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...