Yeni hesap açıp maç at eğer ban yemezsen normal hesap banıdır eğer yersen val5 veya val152 hatası alarak bil ki hwiddirBaşkaTürlü Ögrenecegim Yol Var mıdır?
Yeni hesap açıp maç at eğer ban yemezsen normal hesap banıdır eğer yersen val5 veya val152 hatası alarak bil ki hwiddirBaşkaTürlü Ögrenecegim Yol Var mıdır?
denedim val 5 val 152 ve bir kaç hata daha alıyorum daha oyuna girerken ama val 5 hatasını oyun içi atıyor sadeceYeni hesap açıp maç at eğer ban yemezsen normal hesap banıdır eğer yersen val5 veya val152 hatası alarak bil ki hwiddir
Tamam o zaman bariz bir şekilde hwid ban yemişsindenedim val 5 val 152 ve bir kaç hata daha alıyorum daha oyuna girerken ama val 5 hatasını oyun içi atıyor sadece
Hayır dostum girersin sadece 4 ay gibi bir süre ban atıyorlar anakartına veya ssd'ine ondan sonra açılıyor bu yani ömür boyu diye bir şey yokhwid banı ne kullandığında yedin ve bandan dolayı valoranta ömür boyu giremiyon mu aga şimdi sen ?
Şimdi bende hile kullanmak istiyorum işin açığı zevk içinHayır dostum girersin sadece 4 ay gibi bir süre ban atıyorlar anakartına veya ssd'ine ondan sonra açılıyor bu yani ömür boyu diye bir şey yok
spoofer tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum riota ticket atmıştım o zaman demiştiki gg wp kardeşim hesabın gitti diyespoofer atabilirsin bios update düzelir veya riota ticket at onlar yardımcı olabilir.
Spoofer senin bilgisayarına atılan banı kaldırmaya yarayan bir yazılım dostumspoofer tam olarak ne oluyor onu bilmiyorum riota ticket atmıştım o zaman demiştiki gg wp kardeşim hesabın gitti diye
hocam oyuna girip test ediceksin ban yediysen spoff+bios update yeterli olurValorantda Donanımsal Ban Yedigimi Nasıl Anlarım Ban Yediysemde Nasıl çözebilirim