Valorant BANI hakında bilgisi olan gelsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim bir hesabıma uzun süredir girmemiştim hiçbir hilede kullanmadan hesap yasaklama yemiş ama lol de aynı hesabı kullanıyordum riot ban atsa o lol de banlaması gerekmezmiydi bilgisi olan varsa paylaşşın arkadaşlar

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
lol hesabına ban gelmez lolde hıle kullanırsan ona ayrı ban gelir lol ve valorant ayrı oyunlardır sadece istemcisi aynı.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Peki neden valorantta ban almış olabilirim.

Přijímám všechno, co mi život dal i vzal.
Banlı Üye
Ödüller
3
Sosyal
6 HİZMET YILI
lol hesabına ban gelmez lolde hıle kullanırsan ona ayrı ban gelir lol ve valorant ayrı oyunlardır sadece istemcisi aynı.
Riot Games'i Epic Games gibi düşün içinde kendi oyunları var.
Post automatically merged:

Peki neden valorantta ban almış olabilirim.
buna desteğe mesaj atarak cevap bulabilirsin hile kullanmadıysan başkası kullanmış olabılır senın hesabında başka hesabın varsa oyuna gırmeyı dener mısın

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Yedek hesaplarımda sorun yok geçen bir gireyim dedim ama başkasında yok hesabım ve pc de bana ait başka kullanan bile yok

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Bir yazayım bakalım olmazsa başka arkadaşların fikirlerini bekliyorum bakalım aynı şeyleri yaşayan var mı merak ediyorum

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Farklı oyun ne alaka peki ben onu anlamıyorum garip ama yorumun için teşekkürler.

Adaletin Bumu Dünya
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar benim bir hesabıma uzun süredir girmemiştim hiçbir hilede kullanmadan hesap yasaklama yemiş ama lol de aynı hesabı kullanıyordum riot ban atsa o lol de banlaması gerekmezmiydi bilgisi olan varsa paylaşşın arkadaşlar
farklı oyun oldugu için onun banı onu etkilemez .

Uzman Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
League of legends te hile kullanıp ban yediysen o hesaapla valoranta girebiliyorsun valorantta ban yersen o hesapla league of legends e gire biliyorsun çünkü sen oyuna kayıt olurken hesap açarken riot games hesabı açıyorsun o hesaplada riot client teki tüm oyunlara giriş sağlıya biliyorsun riotun yaptığı oyunlara tek tek kayıt olma diye adamlar böyle bir sistem yapmış anlata bildiysem ne mutlu bana.

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
desteğe mesaj at ve durumu bildir eğer düzgün cevap alamazsan tekrar aynı şekilde at bazen botlar cevap verebiliyor oto mesaj şeklinde

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
hesap paylaşımı yaptın mı hiç ben valodan çok saçma neden den dolayı ban yemiştim sebebi minecraft da kullandığım macro o yüzden arka plan da olan saçma uygulamaları kapatmanı tavsiye ederim.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
yok hesap paylaşımı da yapmadım ama bilmiyorum desteğe yazdım da bir dönüş ne zaman olur olur mu hiç bilmiyorum ama

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
2'si farklı oyun ama aynı istemciye bağlı. Birinden ban yersen ötekisine devam edebilirsin. Riot Vanguard aktifken herhangi bir oyunda hile açmaya çalıştıysan algılamış olabilir. Yasaklanmanın sebebini en rahat riot'a ticket atarak öğrenebilirsin.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Valla ticket attım bakalım ama aylardır sadece ders için aciyordum PC yi garip anlam veremedim bakalım ne dicekler

Süper Üye
Ödüller
9
Sosyal
7 HİZMET YILI
Valla ticket attım bakalım ama aylardır sadece ders için aciyordum PC yi garip anlam veremedim bakalım ne dicekler
Birşey kullanmadığına eminsen söyledikten sonra daha detaylı bir araştırma isteyebilirsin. Ama o kadar ilgileneceklerini de sanmıyorum.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
İstedim bakalım bana nedenini belgelesinler ben neden bir ton yatırım yaptığım hesaptan ban yedim bilmek istiyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Tek bir hesabı "multi" account sistemi ile kullanıyorsun, yani firma oyunlarını aynı hesaptan ama farklı kimliklerle oynuyorsun. Bundan ötürü ban yememişsin Lol'den. Harici olarak banlanma sebebini detaylı bir şekilde sorgulamak için yazabilirsin ticket'a, oradan yardımcı olacaklardır. Muhtemelen vanguard'ın korumasına takılmışsındır.

Bu günümüze şükür
Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
valla bakalım artık herkes dedi ticket attım bende ama yorumun için teşekkürler :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...