Riot Games'i Epic Games gibi düşün içinde kendi oyunları var.lol hesabına ban gelmez lolde hıle kullanırsan ona ayrı ban gelir lol ve valorant ayrı oyunlardır sadece istemcisi aynı.
buna desteğe mesaj atarak cevap bulabilirsin hile kullanmadıysan başkası kullanmış olabılır senın hesabında başka hesabın varsa oyuna gırmeyı dener mısınPeki neden valorantta ban almış olabilirim.
sorun yoksa donanım banı yememişsin desteğe mesaj atarak çözüme ulaşabilirsin.Yedek hesaplarımda sorun yok geçen bir gireyim dedim ama başkasında yok hesabım ve pc de bana ait başka kullanan bile yok
farklı bir oyunda 3.parti yazılım kullandıysan ban yemene sebep olmuştur valorant ve lol birbirinle bağlantılı değiller o yüzden lol hesabın ban yememişPeki neden valorantta ban almış olabilirim.
farklı oyun oldugu için onun banı onu etkilemez .Arkadaşlar benim bir hesabıma uzun süredir girmemiştim hiçbir hilede kullanmadan hesap yasaklama yemiş ama lol de aynı hesabı kullanıyordum riot ban atsa o lol de banlaması gerekmezmiydi bilgisi olan varsa paylaşşın arkadaşlar
Birşey kullanmadığına eminsen söyledikten sonra daha detaylı bir araştırma isteyebilirsin. Ama o kadar ilgileneceklerini de sanmıyorum.Valla ticket attım bakalım ama aylardır sadece ders için aciyordum PC yi garip anlam veremedim bakalım ne dicekler
Tek bir hesabı "multi" account sistemi ile kullanıyorsun, yani firma oyunlarını aynı hesaptan ama farklı kimliklerle oynuyorsun. Bundan ötürü ban yememişsin Lol'den. Harici olarak banlanma sebebini detaylı bir şekilde sorgulamak için yazabilirsin ticket'a, oradan yardımcı olacaklardır. Muhtemelen vanguard'ın korumasına takılmışsındır.Arkadaşlar benim bir hesabıma uzun süredir girmemiştim hiçbir hilede kullanmadan hesap yasaklama yemiş ama lol de aynı hesabı kullanıyordum riot ban atsa o lol de banlaması gerekmezmiydi bilgisi olan varsa paylaşşın arkadaşlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?