Valorant banım kalkmadı!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
:p
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
anti hile sistemleri biraz sıkıntılı çalışıyor malesef yanlış bir program yüzünden ban yemiş olabilirsin
eğer bu yüzden ban yemediysen ticket at sorunu bildir ve destek kısmında hata kodları yer alıyor o kısımdan aldığın hata kodunun içeriğini inceleyebilirsin.

Onaylı Üye
Ödüller
6
Sosyal
5 HİZMET YILI
sunucu çoğunluğu almanya frankfurt olduğu için oranın zaman dilimine göre ayarlanmıştır şuanda oyuna giriş yapabilmen lazım yapamıyorsun tickete sor cevap bulamaz isen buralarda boşuna dil dökmeye değmez

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
sunucu çoğunluğu almanya frankfurt olduğu için oranın zaman dilimine göre ayarlanmıştır şuanda oyuna giriş yapabilmen lazım yapamıyorsun tickete sor cevap bulamaz isen buralarda boşuna dil dökmeye değmez
Aynen reis dediğin doğruymuş şuan 3. oyunum sıkıntısız oynuyorum.

Benimkide 11/08/2020 00:00 açılacağını söylediler format sonrası temiz bir kurulum girdim oyuna fakat yine de ban yedim ticket attım.

Benim ban kalktı sonunda sizinki de kalkmıştır tekrar deneyin.

Onaylı Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
ben ticket attım dediki karşılklık olmuş seninkide geçici değil kalıcı diyor dalgamı geçiyolar bunlar ya
Şuan mailime baktım bana da aynısını yazmışlar ama 3 oyun oynadım ban yemedim iyice saçmalamaya başladılar şimdi tekrar gireceğim.

Üye
5 HİZMET YILI
Bilgilendirme gibi olmuş en azından teşekkürler :)

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer riot desteğe yazarsan rakipte hileydi bende özendim vb. şeyler ile donanım banını kaldırıyorlar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
ban süreni güncellemiş olabilirler, ticked aç

Üye
7 HİZMET YILI
Wolarant banın kalkmadıysa , yetkili biriyle görüşebilir talep de bulunabilirsin arkadaşım.

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
İlgileniyor gibi yapıyorlarda alakası yok bende kaç defa bunun için ticket attım dönmediler

Hüner mi dertliye dert kazandırmak
Seçkin Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
eğer gerçekten düzgün bir ticket atarsan dönüyorlar ben denedim oldu ama banın kalkınca format atıp yeni bir harddisk satın alıp o yeni aldıgın harddiske valorantı kurarsan hwid den kurtulursun

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Desteğe yazdım yanlışlık olmuş banın kalkmayacak dediler daha önce yazdıgımda ise kalkacağı tarihi vermişlerdi. Şuan 7. oyunum sıkıntısız oynuyorum Türk yetkililer bir şey bilmiyor.
Bende yazdıgımda kalkmıcak dendi hep bugun denedim 2 mac attım banlanmadım anlamadım bu işi banlanırsam yazarım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...