Onaylı Üye
ekran kartı normal bir problemi yokekran kartını kontrol ettir bazen sorun yarataabılıyor
hangi driverlar ekran kartı güncel zahmet olmazsa driverların isimlerini yazar mısın?driverlarını guncelle öyle bir dene güncel değilse
ekran kartını kast etmistim peki sadece valorantta mı böyle oluyorhangi driverlar ekran kartı güncel zahmet olmazsa driverların isimlerini yazar mısın?
antivirüs programı ztn var ve bir virüs göstergesi yokVirüs bulaşmış büyük ihtimal antivirüs programıyla bilgisayarınızı taratmayı denedinizmi ?
bakıyorum umarım olur teşekkürlerbu videodaki adımmları dene bakalım vanguardla alakalı buyuk ıhtımalle
Birisi yazmıştı oyunu şuan komple sildim ve kuruyorum ve teşekkürlerbios pilini cıkarıp takabilirsin işlemci macununu değiştirebilirsin ramları sök tak yapabilirsin bir daha format atmayı deniyebilirsin tüm sürücülerinin güncel olup olmadığını kontrol edebilirsin pek işe yararmı bilmiyorum oyunuda yeniden indirip deniyebilirsin.
ve yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkürlerVirüs bulaşmış büyük ihtimal antivirüs programıyla bilgisayarınızı taratmayı denedinizmi ?
evet çözüm sil yükleBende de böyle oluyordu sil yükle yaptığımda düzelmişti. Ama hatırladığım kadarıyla yaygın bir sorun valorantın böyle crashler yaratması
evet çözüm sil yükle
Tüm arkadaşlara teşekkürler sil ve yükle yaptıktan sonra düzeldi herkese çok teşekkürler
Sorunlarınız çözüldüğü zaman, konunuzu kilitlenmesi için raporlayabilirsiniz. Bu sayede sonradan gereksiz-tekrar-alakasız yorumlar da gelmemiş olur. İyi forumlar.evet çözüm sil yükle
Tüm arkadaşlara teşekkürler sil ve yükle yaptıktan sonra düzeldi herkese çok teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?