5kişi bulucan onlarla beraber spikea hucüm girip kendinizi öldürüceksiniz 4-5dk bir 1k xp kasılıyo böyle kasarsan.Battle pass aldım ama pek vaktim olmuyor 2 3 saat girebiliyorum bu bp yi hızlı kasma taktiği varmı
bu ban sebebi midir5kişi bulucan onlarla beraber spikea hucüm girip kendinizi öldürüceksiniz 4-5dk bir 1k xp kasılıyo böyle kasarsan.
Hayır ban sebebi değil ve vakti olmayan çoğu kişi böyle kasıyo battle passibu ban sebebi midir
Günlük görevleri tamamlayarak Battle pass bitmezki. Günlük görevler 4k xp veriyo sadeceTüm görevleri tamamlamak için günde bir saat yeterlidir
Selamlar,5kişi bulucan onlarla beraber spikea hucüm girip kendinizi öldürüceksiniz 4-5dk bir 1k xp kasılıyo böyle kasarsan.
Report yersen olabilir çünkü takım arkadaşına zarar veriyorsunbu ban sebebi midir
ben arkadaşlara veriyodum her gün birisi oynuyodu diyodum valo giriceğin zaman al benim hesaptan oyna battlepassi kas diye 3 kişi bitirmiştik hemen her gün oynuyodukbu ban sebebi midir
Tek girersen zaten seri kasamassın 5 kişi giriceksin seri seri birbirinizi öldürüp biticek maç 4-5dk da yani ban sebebi değil.Report yersen olabilir çünkü takım arkadaşına zarar veriyorsun
Maçın 4-5 dakikada bitmesi ve karşı takımın kazanması karşı taraf açısından iyi amaTek girersen zaten seri kasamassın 5 kişi giriceksin seri seri birbirinizi öldürüp biticek maç 4-5dk da yani ban sebebi değil.
Klasik tr serverMaçın 4-5 dakikada bitmesi ve karşı takımın kazanması karşı taraf açısından iyi ama
tr sunucusunda o kadar kanser insanlar var ki sadece ban yemen için bile reportlarlar