- Yasaklandı
durum herkeste aynı dostum donanım banları kalkıyor hesapları banlıyorlar bilerek yapıyorlar birdaha kullanmayın diye24 saat oynadım 11 oyun attım normalde 1 oyun atıp ban atıyolardı. ve şaka gibi suan tekrar ban yedım ben anlam veremedım bu ıse ıyıce soguttu kendınden valorant
nasıl yani e donanım banı kalkıp hesapları ders vermek için bida banlıyolarsa ne anladım bu işten yine banlıyolar her türlüdurum herkeste aynı dostum donanım banları kalkıyor hesapları banlıyorlar bilerek yapıyorlar birdaha kullanmayın diye
nasıl yani e donanım banı kalkıp hesapları ders vermek için bida banlıyolarsa ne anladım bu işten yine banlıyolar her türlü
dostum benim bi teorim var boyle sacma biseyi riot atlamis olamaz bence insanlari deniyolar nasil olsa ban yiyecekler hile acicaklar mi diyeEvet gösterip elletmiyorlar aslında kötü ve iyi.İyi olansa oynayıp kendini tatmin edebiliyorsun
haklıymışın knka af geldi galibaEvet gösterip elletmiyorlar aslında kötü ve iyi.İyi olansa oynayıp kendini tatmin edebiliyorsun
lan ban yedim gözüktü normalde önce ban yediğim gözüknce oyuna giremiyodum şimdi girdi valla kafayı yedi bu valorant sistemibeyler size güzel bi haberim var benim cihaz banım kalktı heralde 2 maçtır ban uyarsı almıyorum normalde hesap açar açmaz giderdi hesabım ama kalkmış galiba sizinkide kalkmıştır muhtemelen benimki kalktıysa çünkü benim oyundan yaptığım şeyleri ettiğim küfürlere rağmen kalktıysa sizin hayli hayli kaldırılmıştır kaldırılmadıysa bi 3 4 gün daha bekleyin kaldırılır benimki bile kaldırıldıysa sizinki kesin kaldırılır yani af geliyor doğruymuş burdan bu sevindirici haberi veriyim dedim
Post automatically merged:
haklıymışın knka af geldi galiba
yok beyler yok 9 maç sonra yine ban attılar bizi sınıyolar ben pes ettim artık
beyler size güzel bi haberim var benim cihaz banım kalktı heralde 2 maçtır ban uyarsı almıyorum normalde hesap açar açmaz giderdi hesabım ama kalkmış galiba sizinkide kalkmıştır muhtemelen benimki kalktıysa çünkü benim oyundan yaptığım şeyleri ettiğim küfürlere rağmen kalktıysa sizin hayli hayli kaldırılmıştır kaldırılmadıysa bi 3 4 gün daha bekleyin kaldırılır benimki bile kaldırıldıysa sizinki kesin kaldırılır yani af geliyor doğruymuş burdan bu sevindirici haberi veriyim dedim
haklıymışın knka af geldi galiba
lan
lan ban yedim gözüktü normalde önce ban yediğim gözüknce oyuna giremiyodum şimdi girdi valla kafayı yedi bu valorant sistemi
af filan geldiği yok arkadaşlar yanlış bilgilendirme vermeyin oyun acıldıgından berı yenı hesap acıp denıyorum 5 saate ban atıyor oyun
knka gelir demi be gelir boşamı umutlanıyom yoksa d:durum herkeste aynı dostum donanım banları kalkıyor hesapları banlıyorlar bilerek yapıyorlar birdaha kullanmayın diye
önceden hesaptan atardı yamadan sonra hesaptan atmıyor hesaptan çıkış yapana kadar oynayabiliyorsun çıkarsan hesap ban yiyor fark bu
not nowIs valaront cheat available?
hesaptan çıkana kadar oynayabilirsinknka gelir demi be gelir boşamı umutlanıyom yoksa d:
hala çalişiyomu bu ona göre denicemde ban yedim ben ?valorantta her açtığınız hesap ban yiyorsa tek sebebi cihaz banıdır bunu nasıl düzeltiriz derseniz
"KONU ALINTIDIR VALORANT İÇİN İŞE YARIYOR" Alıntı Yapılan Kullanıcı "StRangerR"
Alıntı yapılan konu
Sa Arkdasalar Valorant'dan Eger HWID Ban Yersenız Çözümü Burda
Step-1 Verdigim Linkten Uygulamayı İndirin
Step-2 Dosya İçinden RUN_ME.EXE Çalıştırın
Step-3 Karşımıza Gelen Ekrana'da OK Basarak İlerleyin
Step-4 Karşımıza Çıkan Ekranda System İnformation Sekmesı Var Oraya Tıklayın
Step-5 Burada Değiştireceğimiz Kısım UUID Kısmı Buradaki Serial Kopyalayın Çünkü Bu Serial Ekran Kartı Serialınız
Step-6 Karşımızdaki Kısımda "Hexadecimial Value" Kısmındaki Rakamları Değiştirecez "Auto Generates System UUID Kısmına Tıklyarak Rakamları Değiştirin
Step-7 İşlem Tamam OK'liyerek Çıkabilirsiniz üst kısımda bulundan UPDATE menüsüne tıklayarak "ALL" deyin Pc Bir Reset Atın Daha Sonra Valorant'a girebilirsiniz
NOT: burda yaptığımız işlem şudur her açtığınız hesap ban yiyorsa bunu uygulayın
YAPAMAYAN ARKADAŞLAR İNSTAGRAMDAN YAZARLASA YARDIMCI OLABİLİRİM @hzdestanx
sadece gpu id değiştiriyorsun işe yaramıyor ama denehala çalişiyomu bu ona göre denicemde ban yedim ben ?
anladım saolasın bu başka oyunlardada yararmı peki hwid banlı ?sadece gpu id değiştiriyorsun işe yaramıyor ama dene
pubg vs evetanladım saolasın bu başka oyunlardada yararmı peki hwid banlı ?