- Yasaklandı
-
kalkıyor kardeşimEvet, Herkesin istediği,beklediği bir konu olmalı bu. neyse uzatmadan konuya değiniyim.
arkadaşlar Biliyorsunuz ki valorant hile açanlara direk belirleyip Harddiskine,Monitörüne,ramine vb. nerdeyse cihazın tüm araçlarına ban atıyor. ve bunu çözmek biraz uzun.
ve masraflıda olabilir.
ancak biliyorsunuz ki HWİD Spoofer Diye birşeyler ortada dönüyor. ben şunu belirtiyim. HWİD Spooferin hiç bi işe yaramıcağını düşünüyorum. Çünkü valorant bunları yaptıysa onuda düşünmüştür. Ancak belki valorant tan daha iyileri vardır ve onlar bunu yapmıştır. Yani bunlar olabilcek şeyler ancak uzun süre banlı ve oyuna giremiceğinizi düşünüyorum.
Yani Biliyorsunuz bu kadar şey yapan adamlar bi hwid spoofer engelleyemicek mi? gerçekten komiksiniz. Konularda görüyorum ki prim için sanırım bunu yapan çok var.
Arkadaşlar Bunun tek çözümü bence Bilgisayar değiştirmektir.
Oyunun Kitlesi yaklaşık 14-20 yaş olarak gidip geliyor. benim önerim LGS ye giricek bissürü öğrenci var. Son 2 Haftanız kaldı Düzenli şekilde çalışıp Ailenize Yeni PC AldırmanızVeya diyorsanız ki benim param var gidip alın. hiç beklemeyin çünkü hwid spoofer diye bişi çıkarsada uzun süre sonra çıkacağını düşünüyorum.
öğrette bizde bilelim abi.kalkıyor kardeşim
varboş yapmışsınız yok hwid ban filan ayın 4 ünde ban yedim fake hesap açıp şimdi asıl hesabımda gayet oynuyorum hwid ban diye bi olay yok boş yapmayın
kankam özele gelirmisinDostum bende ban yedim sfoer yükledim oyunu oynadım sorun yok ama bilgisayarı kapatınca tekrar ban atıyor
konuyu okumadan yazdığın için raporluyorum.hwid ban spoofer kullanabilirsin, sorununu çözecektir. Eğer hwid ban yediysen tabii
Hwid Ban Spooferin bir işe yaramadığını sanıyorum cümlesi ne yakonuyu okumadan yazdığın için raporluyorum.
Dostum ne yaptınki pc de bizde ban yedik ama düzeltmek için neler yapıyoruzbenim hwid banım kendi kendine kalktı anlamadım nasıl oldu ama 3 4 gündür oynuyorum ve ban yemedim
valla hiç bilmiyorum bir tweet atmışlardıya yavaş yavaş kaldırıp deneyeceğiz banları diye belki benim üstümde deneme yapıyor olabilirler tekrar hile açacakmıyım diyeDostum ne yaptınki pc de bizde ban yedik ama düzeltmek için neler yapıyoruz
hwid ban spoofer valorantta şuanlık kimse çıkarmadığı için dedim çıkarsada sosyal medyaya yaymadığı için öyle yazdımHwid Ban Spooferin bir işe yaramadığını sanıyorum cümlesi ne ya? Kaç senedir birşeyler biliyorsun da hwid ban spoofer bir işe yaramıyor diyorsun, Eski topiclere, konulara bak yöneticilerin bile spoofer kullanın yorumlarını göreceksin burada insanlardan yardım istiyorsun cevap verince okumadan yazdığın için mi oluyor. Komiksin hayatında başarılar, harddiske rame ban diye birşey yok boşa kendini rezil etmeye de gerek yok .HWID Ban var onu da spoofer dışında hiçbirşey kaldırmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?