Valorant Cihaz banı nasıl kaldırılır? Kaldırılıyor mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Evet, Herkesin istediği,beklediği bir konu olmalı bu. neyse uzatmadan konuya değiniyim.
arkadaşlar Biliyorsunuz ki valorant hile açanlara direk belirleyip Harddiskine,Monitörüne,ramine vb. nerdeyse cihazın tüm araçlarına ban atıyor. ve bunu çözmek biraz uzun.
ve masraflıda olabilir.
ancak biliyorsunuz ki HWİD Spoofer Diye birşeyler ortada dönüyor. ben şunu belirtiyim. HWİD Spooferin hiç bi işe yaramıcağını düşünüyorum. Çünkü valorant bunları yaptıysa onuda düşünmüştür. Ancak belki valorant tan daha iyileri vardır ve onlar bunu yapmıştır. Yani bunlar olabilcek şeyler ancak uzun süre banlı ve oyuna giremiceğinizi düşünüyorum.
Yani Biliyorsunuz bu kadar şey yapan adamlar bi hwid spoofer engelleyemicek mi? gerçekten komiksiniz. Konularda görüyorum ki prim için sanırım bunu yapan çok var.
Arkadaşlar Bunun tek çözümü bence Bilgisayar değiştirmektir.
Oyunun Kitlesi yaklaşık 14-20 yaş olarak gidip geliyor. benim önerim LGS ye giricek bissürü öğrenci var. Son 2 Haftanız kaldı Düzenli şekilde çalışıp Ailenize Yeni PC Aldırmanız :) Veya diyorsanız ki benim param var gidip alın. hiç beklemeyin çünkü hwid spoofer diye bişi çıkarsada uzun süre sonra çıkacağını düşünüyorum.
5e5ce48d7af5071b1cdc1ebc.jpg

Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Evet, Herkesin istediği,beklediği bir konu olmalı bu. neyse uzatmadan konuya değiniyim.
arkadaşlar Biliyorsunuz ki valorant hile açanlara direk belirleyip Harddiskine,Monitörüne,ramine vb. nerdeyse cihazın tüm araçlarına ban atıyor. ve bunu çözmek biraz uzun.
ve masraflıda olabilir.
ancak biliyorsunuz ki HWİD Spoofer Diye birşeyler ortada dönüyor. ben şunu belirtiyim. HWİD Spooferin hiç bi işe yaramıcağını düşünüyorum. Çünkü valorant bunları yaptıysa onuda düşünmüştür. Ancak belki valorant tan daha iyileri vardır ve onlar bunu yapmıştır. Yani bunlar olabilcek şeyler ancak uzun süre banlı ve oyuna giremiceğinizi düşünüyorum.
Yani Biliyorsunuz bu kadar şey yapan adamlar bi hwid spoofer engelleyemicek mi? gerçekten komiksiniz. Konularda görüyorum ki prim için sanırım bunu yapan çok var.
Arkadaşlar Bunun tek çözümü bence Bilgisayar değiştirmektir.
Oyunun Kitlesi yaklaşık 14-20 yaş olarak gidip geliyor. benim önerim LGS ye giricek bissürü öğrenci var. Son 2 Haftanız kaldı Düzenli şekilde çalışıp Ailenize Yeni PC Aldırmanız :) Veya diyorsanız ki benim param var gidip alın. hiç beklemeyin çünkü hwid spoofer diye bişi çıkarsada uzun süre sonra çıkacağını düşünüyorum.
kalkıyor kardeşim

Seçkin Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
ben de kalkmaz diye biliyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar çoğu kişi kalkıyor vb diye şeyler demiş fakat donanım banı attığı için setup ı değiştirmediğiniz sürece hiçbir şekilde banı kaldıramazsınız

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
kardeş herşeyi iyi güzel düşünüyosunda 1 eksiyin var Spoofer bilseler bil bunu nasıl engeliyecekler format atıp spoofer yaparsam bişey olmaz diye biliyorum ama tam emin deyilim sonuçta arkada çalışan anticheat şu ana kadar görebileceyiniz en iyi anticheat olabilir

ONLY DEAD ONES SEE : )
Süper Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
bende ban yedim bi çaresini bulan söyleyebilirmi

Üye
8 HİZMET YILI
ben fortnite hile açmıştım hard disk e ban attılar hala acılmadı 4 yıl oldu seninkide acılmaz

Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
malesef bende bulamadım ban yemiştim ama öyle kaldım :S

Efsane Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Dostum bende ban yedim sfoer yükledim oyunu oynadım sorun yok ama bilgisayarı kapatınca tekrar ban atıyor

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
benim hwid banım kendi kendine kalktı anlamadım nasıl oldu ama 3 4 gündür oynuyorum ve ban yemedim

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
konuyu okumadan yazdığın için raporluyorum.
Hwid Ban Spooferin bir işe yaramadığını sanıyorum cümlesi ne ya :D? Kaç senedir birşeyler biliyorsun da hwid ban spoofer bir işe yaramıyor diyorsun, Eski topiclere, konulara bak yöneticilerin bile spoofer kullanın yorumlarını göreceksin burada insanlardan yardım istiyorsun cevap verince okumadan yazdığın için mi oluyor. Komiksin hayatında başarılar, harddiske rame ban diye birşey yok boşa kendini rezil etmeye de gerek yok .HWID Ban var onu da spoofer dışında hiçbirşey kaldırmaz

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Dostum ne yaptınki pc de bizde ban yedik ama düzeltmek için neler yapıyoruz
valla hiç bilmiyorum bir tweet atmışlardıya yavaş yavaş kaldırıp deneyeceğiz banları diye belki benim üstümde deneme yapıyor olabilirler tekrar hile açacakmıyım diye

• Konuyu başlatan
  • Yasaklandı
Banlı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Hwid Ban Spooferin bir işe yaramadığını sanıyorum cümlesi ne ya :D? Kaç senedir birşeyler biliyorsun da hwid ban spoofer bir işe yaramıyor diyorsun, Eski topiclere, konulara bak yöneticilerin bile spoofer kullanın yorumlarını göreceksin burada insanlardan yardım istiyorsun cevap verince okumadan yazdığın için mi oluyor. Komiksin hayatında başarılar, harddiske rame ban diye birşey yok boşa kendini rezil etmeye de gerek yok .HWID Ban var onu da spoofer dışında hiçbirşey kaldırmaz
hwid ban spoofer valorantta şuanlık kimse çıkarmadığı için dedim çıkarsada sosyal medyaya yaymadığı için öyle yazdım :) Hwid spoofer tabikide işe yarıyor ama şuan valorantta hiç görmedim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...