Valorant cihaz banı yedim nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Adımı Biliyorsun Hikayemi Değil
Seçkin Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
Beyler Nefret ediyorum bu valornat tan haksız yere cihaz banı yedim (van 152) acaba bildiğiniz çalışan valorant ban kaldırma videosu varmı

Süper Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Spoofer ile knk veya 3 aydan 6 aya kadar beklemen lazım

Not spooferin paralısıda par ücretsizide var

da best
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
Paran varsa spoofer al, güvenilir biryer bilmiyorum.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Ücretli güvenilir 2 yer biliyorum ancak parası da tabi biraz yüksek. Onun haricinde zaten şu an Free olarak o sisteme karşı güvenilir bir yer mümkün değil. Bazı programlar ile değişiliyor ancak 2 oyun sonra yeniden yasağı göreceksindir. İyi forumlar

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Bu valorantın Allah belasını versın İnşallah memoryhackers yöneticileri içinden geçer wolftuden beter olur küfür etmeyi tasvip etmem ama bu namussuzlar adamı dinden imandan çıkarır. Durduk yere ban yiyorum bilgisayarımdaki başka bir PVP serveri virüs olarak mı algıladı naptıysa artık. Yedikten sonra yazıyorum yav ben nıye ban yedım kardesım açıklama yapın dıye adam dıyor kı 3 ay sonra ban açılacak neyse beynini kiraya vermiş Turkıye sorumlularına tıcketı attık hep kopyala yapıstır oldugu ıcın bekledım bu ay açılıyordu gırdım tekrar ban yedım :D:d:D::D lan dıyorum sız hastamısınız dıyokı banlandığın zaman girmeyi denemişsin ondan olmuş 1 ay daha lan çakal koklayarak mı tahmın edeyım ne zaman açılacağını. Bi ton derdim sıkıntım var dua ederken bu oyunuda araya katıyorum o kadar ki uyuz oldum inşAllah wolfuden beter olur hileden kırılır oyun onursuz herifler bunlara mustehak

Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
kanka 3 yol verebilirim sana 1. free spoofer kullanacaksın veya paralı spoofer kullanacaksın 2. yeni hdd alacaksın 3. 3 ay banını bekliceksin başka çaren yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...