İmkansız bu. Er ya da geç banı yersin.merhaba benim bir sorum olacak ben hile yaptığımda delay ban ile normal hwid yiyorum fakat bilgisayarı formatladığımda ne hwid ne delay ban kalıyor dün 152 hatası alıyordum format attım bugün düzelmiş oyuna girebiliyorum 10 oyun attım hala ban yemedim sebebi nedir sizce
bu olay doğru olabilir bende banı öyle kaldırdım ama şuan bu bir teori hocammerhaba benim bir sorum olacak ben hile yaptığımda delay ban ile normal hwid yiyorum fakat bilgisayarı formatladığımda ne hwid ne delay ban kalıyor dün 152 hatası alıyordum format attım bugün düzelmiş oyuna girebiliyorum 10 oyun attım hala ban yemedim sebebi nedir sizce
evet, 2 defa yükselttim fakat tpm desteklemediği için valorant oynayamadım o yüzden win 10'a geri geçtimwindows 11 e mi yükselttiniz bilgisayarı
bazıları win 11 e geçince düzeldiğini söylüyor.. o yüzden sordumevet, 2 defa yükselttim fakat tpm desteklemediği için valorant oynayamadım o yüzden win 10'a geri geçtim
hocam bende ilk başta şaşırdım fakat ne zaman donanım banı yesem format atıyorum düzeliyorİmkansız bu. Er ya da geç banı yersin.
ama şöyle birşey var bazı cihazlarda oluyor yani sen işini sansa bırakmamısın gibi düşünkanka ben 7 tane spoofer aldım adamın yaptıgı yönteme bak kafayı yersin
kanka valla bilmiyom hiç spoofer kullanmadım ben klasik valorantkanka ben 7 tane spoofer aldım adamın yaptıgı yönteme bak kafayı yersin
keşke bide kalksaydı ban gittim adam akıllı spoofer alcağıma ucuz olsun diye aldım hiçbiri işe yaramadıama şöyle birşey var bazı cihazlarda oluyor yani sen işini sansa bırakmamısın gibi düşün
hangi yer diycemde reklam yasak eklesene merak ettimkeşke bide kalksaydı ban gittim adam akıllı spoofer alcağıma ucuz olsun diye aldım hiçbiri işe yaramadı
bilmiyorum hocam bakayım tekrar ban yemeye calisiyorum sitedeki esp iletamamen şans olduğuna inanıyorum en az 5 kere format attım işe yaramadı bende
Ben spoof icin neler yapiyorum zar zor kalkiyor. İnanmam bu dediginehocam bende ilk başta şaşırdım fakat ne zaman donanım banı yesem format atıyorum düzeliyor
bilgisiyarınıza yeni bir ip adresi atmayı deneyinwindows 11 e mi yükselttiniz bilgisayarı
hocam yalan atacak halim yok ban yemeye calisiyorum 1 2 gündürBen spoof icin neler yapiyorum zar zor kalkiyor. İnanmam bu dedigine
bakıp haber edebilir misin? ilginç birşey çünkü acaba hesap banı mı yedin acabahocam yalan atacak halim yok ban yemeye calisiyorum 1 2 gündür
Post automatically merged:
reis şimdi baktım hesabım ban yemiş yeni hesap açıp hwid veya delay ban yemiş miyim diye bakacağım
haber ederim hocam bakayım hwid banı yemişsem sürüm yükselteceğim hileyi kullanmak için sürüm düşürmüştüm eger kalkmissa bu iste bir sey varbakıp haber edebilir misin? ilginç birşey çünkü acaba hesap banı mı yedin acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?