sağol bir de şey cfg si var mı yoksa kendim mi uğraşacağım?ip ban atmıyor oyun report yemeden ban yemezsin
sağol bir de şey cfg si var mı yoksa kendim mi uğraşacağım?ip ban atmıyor oyun report yemeden ban yemezsin
cfg gibi bir durum yok hocam konudaki videoyu izlersen zaten kafanda bi ayar canlanır.sağol bir de şey cfg si var mı yoksa kendim mi uğraşacağım?
cfg gibi bir durum yok hocam konudaki videoyu izlersen zaten kafanda bi ayar canlanır.
reis şuanda çalışıyormu ? veya yarım çalışıyorsa neler çalışıyor pek anlamadımcfg gibi bir durum yok hocam konudaki videoyu izlersen zaten kafanda bi ayar canlanır.
Şu anda trigger ve bunny aktif çalışıyormuş aim ve spray çalışmıyormuş.Onların da üzerinde çalışıyormuş tekrar aktif etmek için.reis şuanda çalışıyormu ? veya yarım çalışıyorsa neler çalışıyor pek anlamadım
Download kısmından indirdikten sonra kullanmaya başlayabilirsin code kısmı hileyi kodlarken kullanılan kodları belittim.Hocam anlamadığım şu CODE (UI DAHİL DEĞİLDİR): diye verdigin kodları ne yapmam gerekiyor ?
Triggeri botun amacı kayması değildir cross kısmına düşman menzilini aldığı zaman otomatik ateş eder sen ayarladığın butona basılı beklerken. menüde prefi aktif hale getirirsen az buçuk kayar.Ve trigger botta adama gitmiyor alt basılı tutunca sadece ateş ediyor. Bu pixel x ve pixel y yi kac yapmamız lazım ?
Ban riski tabiki var ve çalışıyor oyunun ayarlarına gir genel kısmından "düşman rengi" tarzı en üstte bir ayar var onun rengini hile menüsündekiyle aynı hale getirirsen çalışacaktır.ban riski varmı aga ona göre deniycem ?
Post automatically merged:
çalışmıyor veya ben beceremedim ?
Düşman vurgu rengini ayarladın mı hocam?çalışmıyor galiba ayarlarını yaptım ama alt a bastığımda dümdüz ateş ediyor normal sprey yapar gibi adamın üstüne gelince pref işlemiyor.
ayarlıDüşman vurgu rengini ayarladın mı hocam?
Dediğim olay bu hocamayarlı
kaç yapmam gerekiyor onu ?
yaptım olmuyor bide bu smooth aimbot seçenekleri fln yok bendeDediğim olay bu hocam
Aimbot çalışmıyor diye kaldırdık durmasının bir mantığı yok diye güncellenirseki şu anda pek mümkün gözükmüyor tekrardan eklenir.yaptım olmuyor bide bu smooth aimbot seçenekleri fln yok bende
tw versem bakabilirmisin hocamAimbot çalışmıyor diye kaldırdık durmasının bir mantığı yok diye güncellenirseki şu anda pek mümkün gözükmüyor tekrardan eklenir.