trigger olayını yapamadım ben yapabildiysen bi bana dc den ulaşabilirmisin yahile tam ekran pencerelide çalışıyor haberiniz olsun beyler
dc yolla hocamtrigger olayını yapamadım ben yapabildiysen bi bana dc den ulaşabilirmisin ya
MaviAY#3490dc yolla hocam
hocam çalışması mümkün değil bypass bulman lazım bu çok zor bir şey 2gb güncelleme bu yüzden geldi zaten reddit de adamlar konu açtı bu satten sonra pek sanmıyorum bunlar çalışıyor olsa bile çok riskliçalıştıranlar bi settings ayarlarını atabilir mi? teşekkürler
! aLpER_BeY™ [19]#1900 HOcam banada ne var ne yok atarmısın ya sana zahmet adamı görünce az sıkıyor tam öldürmüyor bazende adam yokken filan sıkıyor bi çözüm bulsak özelden bana ulaşsandc yolla hocam
triggerbot tam olarak ne işe yarıyor bide esp ne zaman gelirAimbot and NoRecoil are outdated after the Patch 0.49. Triggerbot and Bhop still works. Working on an update rn.![]()
0.49 güncellemesinden sonra Aimbot ve NoRecoil çalışmıor Triggerbot ve Bhop halen çalışıyor update üzerinde çalışıyorum.![]()
Current Detection! UNDECEKTED
Gelecek updateler için konuyu takipte kalın.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Ekli dosyayı görüntüle 39567
Trigger tetiklenme demek yani sen crosshairını adamın üstüne getirdiğinde otomatik olarak kendisi sıkıyor senin tıklayıp ateş etmene gerek kalmıyor böylelikle gördüğün gibi hasar vurabiliyorsun ve bu da bi avantaj.triggerbot tam olarak ne işe yarıyor bide esp ne zaman gelir
aynBan riski varmı reis hesap bide gitmesin o kadar ugrastık drop için ?
Madem bu kadar yaranı kazıdık ne işin var bu sitede bu konuda boş yapma milleteNe diyebilirim ki? Hilenin de bir sınırı vardır. Rekabet olmayan veya tek başına oynayabildiğimiz oyunlarda hileye neyse diyebilirim ancak bu denli emek verilerek yapılan bir oyunda hile yapmak/üretmek vs. gerçekten ayıptır. Değil saatler, haftalardır drop için ben ve arkadaşlarım bekledi. Sonuç olarak 4 ila 5 gündür oyunu oynuyorduk ve eğleniyorduk. Tabi sizin gibi hile üretici ve kullanıcıları gelene kadar. Umarım Riot kökünüzü kazımayı becerebilir. Kimsenin hakkına girmeye yetkiniz yok!
Edit - Kullanın arkadaşlar yarın bugün ban yediğinizde de ağlarsınız etrafta "Ya ben hile kullanmadım niye ban yedim?" diye.
Edit 2 - Ban riski var mı diye bir soru olmaz her hilede daima ban riski vardır. Sistem fark etmiyor olsa bile başka bir oyuncu fark eder ve sizi reportlarsa belki beta sürecinde değil ama sonraki süreçte nalları dikersiniz ona göre.
fix yemiştirBen İndirdim Ama Hile Çalışmıyor Neden ACABA?
eyw kralfix yemiştir