Uzun zamandır geniş çaplı yabancı forumlarda hile araştırıyorum. Her hileyle kötü deneyimi olan birileri elbet çıkmış. Aktif olarak kullandığınız memnun olduğunuz colorbot var mı?
Colorbot önceliğim olsa da full hack de önerebilirsiniz.
vistanın lifetime keyi var elimde spoofer external emu bypass hepsi dahil fullkey vistayıda araştırabilirsin sağlamdır ud'dir düşünürsen sana okutabilirim izinli şekilde
dostum 2 bin tlye lifetime wh + aim veren bir hile banlatmama ihtimalini düşünemedim. kendine güvenen sağlam yazılımlar aylık o fiyata veriliyor. fiyat olarak ucuz, biraz düşündürücü satayım spoof veriyorum zaten banlanıp banlanıp oynasın der gibi geldi.
Bu kullanıcıyla herhangi bir ticari etkileşimde bulunmak istiyorsanız, lütfen forumdan uzaklaştırıldığını unutmayın.
dost cbyte vqardı belki bilirsin privlerdi ben 2 yıla yakın kullandım ne ban yedim ne bişey sadece 2 kere manuel yedim oda immo 3 eloda 4 hesap kastım immortale ama artık satmıyolar 1.5 ay oldu durdu satışları kayboldualr nerdeler iblmyorum. Hala arıyorum bende bansız saglam uzun süre götürücek paste olamyan bi color bot.. wall ve aim alırsan en saglamı bile seni en baba 1 ay götürür.ban istemiorsan colordan devam ama dediğim gibi piyasda şuan adm gibi colorda yok bulursan banada söylermsin. makcu öneriyor bu aralar sadece
dost cbyte vqardı belki bilirsin privlerdi ben 2 yıla yakın kullandım ne ban yedim ne bişey sadece 2 kere manuel yedim oda immo 3 eloda 4 hesap kastım immortale ama artık satmıyolar 1.5 ay oldu durdu satışları kayboldualr nerdeler iblmyorum. Hala arıyorum bende bansız saglam uzun süre götürücek paste olamyan bi color bot.. wall ve aim alırsan en saglamı bile seni en baba 1 ay götürür.ban istemiorsan colordan devam ama dediğim gibi piyasda şuan adm gibi colorda yok bulursan banada söylermsin. makcu öneriyor bu aralar sadece
Merhabalar , forum üzerinde 200+ başarılı satışım var valorant ürünü aradığını gördüm konumu incelemen için bırakıyorum discord linkim konuda mevcut referanslarıma ve yorumlarıma bakabilirsin https://memoryhackers.org/konular/v...r-cheat-wi-n-10-11.293062/page-9#post-6502966 ( TELEGRAM LİNKİM MEVCUT) Websiteme profilimden ulaşabilirsiniz. Otomatik teslimattır.