Süper Üye
arkadaşlar ben 20 levellik hesapları bir yerden tedarik edebilirmiyim ya da bulma ihtimalim var mı ?
demek istediğim böyle toptancı gibi bişi yok mu onlar nerden alıyorlar meselaEvet gamemarkt gamesatış veya itemsatış gibi sitelerde unranked çarların satışı var alabilirsin uyguna
onlar botla ile kasıyor gibime geliyor onlarda başka yerden alıp satacaklarını düşünmüyorum botlarla kasıp satıyorlardemek istediğim böyle toptancı gibi bişi yok mu onlar nerden alıyorlar mesela
normal senin benim gibi insanlar satıyor ya da çalınmış hesapları alıyorlardemek istediğim böyle toptancı gibi bişi yok mu onlar nerden alıyorlar mesela
öyle bir bot var mı kionlar botla ile kasıyor gibime geliyor onlarda başka yerden alıp satacaklarını düşünmüyorum botlarla kasıp satıyorlar
bunu düşünüyorumkanka hesap satış sitelerinden rahatlıkla bulabılırsın al sat yapcaksan sıtelerı karsılastır hangısı uygunsa alır satarsın
toptancı gibi bulamazsın kardeşim teker teker alabilirsin sadecedemek istediğim böyle toptancı gibi bişi yok mu onlar nerden alıyorlar mesela
kanka bilindik satış sitelerinde unraked hesap satışı var zaten 25 50 lira civarı değişiyor fiyatları bakabilirsin burdan site ismi veriliyormu bilmiyom şahsen o yüzden vermek istemiyorumarkadaşlar ben 20 levellik hesapları bir yerden tedarik edebilirmiyim ya da bulma ihtimalim var mı ?
anladım biliyorum artık sitelerikanka bilindik satış sitelerinde unraked hesap satışı var zaten 25 50 lira civarı değişiyor fiyatları bakabilirsin burdan site ismi veriliyormu bilmiyom şahsen o yüzden vermek istemiyorum