- Yasaklandı
-
Banlı Üye
hacı bios upcred edip valoyu sil men yeterli zaten spoofer kulanmadan kalkıyor banoyunda hwid yedikten sonra 3 4 ay boyunca delay banlı bir şekilde valorant oynadım ama sonunda kaldırdım
Anakartım bm450 a pro max (msi)
Nasıl yaptım ?
1-bios up/down yaptım
2-raid yaptım sonra windwos u kurdum
3-smart dns ile mac adres değiştirdim ve modeme reset attım
4- amidewin ile ss,bs,su seriallerini değiştirdim monotone ile unban yaptım
5-iobit unlocker ile tpm sys yi sildim
6- son olarak monitör ıd değiştirdim
sadece bunları yaptım şuan 16 maç attım normalde en fazla 1 2 saat oynayabiliyordum ama şuanda 3. gün hala val 5 yemedim
hocam o hwid ban kalkıyor delay ban kalkmıyor ve max 1 gün içerisinde hile kullanmasan da ban yiyorsun.hacı bios upcred edip valoyu sil men yeterli zaten spoofer kulanmadan kalkıyor ban
hocam kesin kalkarmı ona göre yapcamoyunda hwid yedikten sonra 3 4 ay boyunca delay banlı bir şekilde valorant oynadım ama sonunda kaldırdım
Nasıl yaptım ?
1-bios up/down yaptım
sadece bunları yaptım şuan 16 maç attım normalde en fazla 1 2 saat oynayabiliyordum ama şuanda 3. gün hala val 5 yemedim
anladımhocam o hwid ban kalkıyor delay ban kalkmıyor ve max 1 gün içerisinde hile kullanmasan da ban yiyorsun.
bende kalktı sende kalkarmı bilmem.hocam kesin kalkarmı ona göre yapcam
mac address amidewin bios update ve format attım açıldı hocam siz ekstraya kaçmışsınız sanki birazoyunda hwid yedikten sonra 3 4 ay boyunca delay banlı bir şekilde valorant oynadım ama sonunda kaldırdım
Nasıl yaptım ?
1-bios up/down yaptım
delay ban kalkmaz böylemac address amidewin bios update ve format attım açıldı hocam siz ekstraya kaçmışsınız sanki biraz
kalktı benimki dostum .delay ban kalkmaz böyle
Aynen kanka ssd numberlar yok zatenhacı bios upcred edip valoyu sil men yeterli zaten spoofer kulanmadan kalkıyor ban
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?