- Konuyu başlatan
-
사람들은 죽을 것을 알면서도 왜 사는가
Süper Üye
Kendimde delay ban var spoof yaptığımda iki gün bansız falan oynuyorum ama kek ile.Legit/Rage yada hilesiz olarak oynadığında delaylı ban yiyor musun ?
Sadece asus anakartlarda çalısmıyor.peki anakart markasına göre değişme şansı var mı
Serialleri değiştiriyorsun ayrıca bu yöntem eac be banı da kaldırıyor yani evet.Teşekkürler hocam peki bu anakartın garantisini götürür mü?
Herhangi bir bios güncellemesi senin perforamnsına etki etmez, banının kalkması için zorunlu sürüm düşür sen de, üst sürüme güncelleme.Biosu sürüm düşürmek ya da yükseltmek zorunlu mu,
Yükseltme güncelleme yok zaten yükseltememde, düşürsem fps düşücek
EAC BE VANGUARD hepsinde çalışıyor.Bu yöntem bildiğim kadarıyla Fortnite da oluyordu
Bunu görmeden önce herşey benim için iyi gidiyorduBu programı biliyorum arkadaşımda çalışıyor benim anakartım ASUS olduğu için işe yaramıyor eline sağlık
Bu programın Asus anakartlar için yapılan versionu.afuwini anlatır mısın biraz
Afuwin adında bir yöntem var. Deneyebilirsiniz.
Nasıl yapabiliriz peki programa baktımda karışık.Bu programın Asus anakartlar için yapılan versionu.
Yakında programı öğrenip ayrı bir konu açıp paylaşmaya çalışırım.Nasıl yapabiliriz peki programa baktımda karışık.
Asus harici hepsinde çalışıyor.Ahh ahh herkes asusa buluyor msi tayfa olarak gariban kaldık desene
Programı kurcaladım bios çöktü hocam çok karışıkYakında programı öğrenip ayrı bir konu açıp paylaşmaya çalışırım.
Ne yaptın sen yaProgramı kurcaladım bios çöktü hocam çok karışık
Yüzdelik kısımları nasıl hesapladın çok merak ediyorumevet çalışan bir method %70 veya %80 kaldırıyor banı
Servis yolu gözüktüNe yaptın sen ya
Bios pilini çıkart tak sakince düzelir belki bir dene.Servis yolu gözüktü
Bios hasar görmüş asusla konuştum pazartesi servise gidecekBios pilini çıkart tak sakince düzelir belki bir dene.
Hayırlısı olsun umarım hızlı bir süreç işler.Bios hasar görmüş asusla konuştum pazartesi servise gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?