Valorant Donanım Ban

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar valoranta (kapalı betadan beri) giriyorum girdiğim gibi ban atıyor sanırsam hwid ban atıyorlarmış bunu kaldırmanın herhangi bir yolu var mı spooferların hepsini denedim format attım çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?

Seçkin Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Nereye ban attılarsa o parçayı değiştir

its not fair i found love
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Ram değiştir.

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
Pc'nde Nereye Attığını Bulup O Parçayı Değiştirmen Lazım Fakat Bazı HWİD Spooferlar Var Geçirir Diyorlardı Araştırmanı Öneririm.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
knk harici ram alıp oynayanları gördüm sende bi dene istersen 40 50 gblık takıyolar pahalı deil ztn

⁧⁧ 死
Ultra Üye
Ödüller
12
9 HİZMET YILI
Hwid ban kalkmaz.

Süper Üye
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
Valorantı nasıl alıyoruz ben alamadım da:fastthink:
senin için : valorant ücretsiz googledan kayıt ol yaz indir oyna

post sahibi için :
Arkadaşlar valoranta (kapalı betadan beri) giriyorum girdiğim gibi ban atıyor sanırsam hwid ban atıyorlarmış bunu kaldırmanın herhangi bir yolu var mı spooferların hepsini denedim format attım çözümünü bilen varsa yazabilir mi ?

ben Laptop kullanıcısıyım beta'da ban yedim donanıma ban atsalardı şu anda oynayamazdım şu yolla yeni hesap açtım sen de aç:
tamamen yeni bir mail hesabı aç sıfır olsun o mail hesabı ile kayıt ol , bilgisayarı formatla , modemini resetle driverbooster'dan güncelleştirmeleri yapıp direkt valorantı indir ve vanguard kurulduktan sonra dosya konumuna bak log kayıtlarını sil. bilgisayarı yeniden başlat oyuna giriş yap (tabi ki yeni açtığın hesaptan ve asla ama asla ban yemiş bir heasp ile giriş yapma ya da ban yemiş hesap ile aynı maili paylaşan bir hesaba) lol'den çıkarken eğer oynuyorsan mutlaka oturumu kapat diyerek çık.

edit notu :başka bir windows sürümü ile formatladığından emin ol mesela :ban yiyen hesapta windows 10 sürüm 1909 vardı ya ,formatı win 7 veya win 10 1909 olmayan bir sürüm ile at

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
bilgisayara yeni kullanıcı aç yeni kullanıcıyıda yönetici olarak çalıştır sorun çözülür

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...