Üye
nasıl açılıyor 3 ay beklemek gerekmiyor mu ? süreyi mi resetliyonuz
aynen öyle bende yediğimde 3 ay sonra açıldıydı o saatten sonra hilede yapmadım zaten yapmayında... ha hani paralı hilen olur yaparsın onlarda spoofer oluyor çünkü yoksa free hilelerde ban yemen çok yüksek bu aralar bi hile var 150 euroya satılan spoofer i de var yesende yeni çardan giriyosun aksi taktirde free hilelerde ban yediysen 3 ay beklemen gerekiyorspoofer dışında yöntem yok ilk donanım banı 3 ay sonra açılır diye biliyorum onun dışında başka bir şey yok.
sallamayeni spooffer geldi onu dene bende onun için yorum kasmaya çalışıyorum youtubede dragon hack çekmiş şimdi umarım olur 8 aydır giremiyorum
İmkanı yokturformatla açılmaz mı
150 euroya gerek yok 25 tlye satılan da var.aynen öyle bende yediğimde 3 ay sonra açıldıydı o saatten sonra hilede yapmadım zaten yapmayında... ha hani paralı hilen olur yaparsın onlarda spoofer oluyor çünkü yoksa free hilelerde ban yemen çok yüksek bu aralar bi hile var 150 euroya satılan spoofer i de var yesende yeni çardan giriyosun aksi taktirde free hilelerde ban yediysen 3 ay beklemen gerekiyor
Post automatically merged:
sallama![]()
25 tl ye satılanı bilmiyorm da benim 150 euro dediğimin içinde hilede var aimbot esp felan da var onun için pahalı zaten tek spoofer değil150 euroya gerek yok 25 tlye satılan da var.
zaten valorantta şu an sadece esp ve aim var bildiğim kadarıyla benim 25 tl dediğim o 150 euronun cracklenmiş hali.25 tl ye satılanı bilmiyorm da benim 150 euro dediğimin içinde hilede var aimbot esp felan da var onun için pahalı zaten tek spoofer değil
150 euroluk hileyi 25 tl ye satıyolarsa süperzaten valorantta şu an sadece esp ve aim var bildiğim kadarıyla benim 25 tl dediğim o 150 euronun cracklenmiş hali.