Valorant Donanım banı açma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
yeni spooffer geldi onu dene bende onun için yorum kasmaya çalışıyorum youtubede dragon hack çekmiş şimdi umarım olur 8 aydır giremiyorum

Uzman Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Spoofer ile açabilirsin. Bi ara bitane ücretli hile bedava 3 saatlik key veriyordu. Ben o key sayesinde valoratta değilde başka bi oyundaki hwid banını kaldırmıştım. Valorantada çalışır %99. Biraz araştırsan bulursun hala 3 saatlik bedava key veriyormu bilgim yok

Tutti mi chiedono perché ho imparato questa lingua
Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
spoofer dışında yöntem yok ilk donanım banı 3 ay sonra açılır diye biliyorum onun dışında başka bir şey yok.
aynen öyle bende yediğimde 3 ay sonra açıldıydı o saatten sonra hilede yapmadım zaten yapmayında... ha hani paralı hilen olur yaparsın onlarda spoofer oluyor çünkü yoksa free hilelerde ban yemen çok yüksek bu aralar bi hile var 150 euroya satılan spoofer i de var yesende yeni çardan giriyosun aksi taktirde free hilelerde ban yediysen 3 ay beklemen gerekiyor
Post automatically merged:

yeni spooffer geldi onu dene bende onun için yorum kasmaya çalışıyorum youtubede dragon hack çekmiş şimdi umarım olur 8 aydır giremiyorum
sallama :D

Banlı Üye
8 HİZMET YILI
aynen öyle bende yediğimde 3 ay sonra açıldıydı o saatten sonra hilede yapmadım zaten yapmayında... ha hani paralı hilen olur yaparsın onlarda spoofer oluyor çünkü yoksa free hilelerde ban yemen çok yüksek bu aralar bi hile var 150 euroya satılan spoofer i de var yesende yeni çardan giriyosun aksi taktirde free hilelerde ban yediysen 3 ay beklemen gerekiyor
Post automatically merged:

sallama :D
150 euroya gerek yok 25 tlye satılan da var.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Banlı Üye
8 HİZMET YILI
25 tl ye satılanı bilmiyorm da benim 150 euro dediğimin içinde hilede var aimbot esp felan da var onun için pahalı zaten tek spoofer değil
zaten valorantta şu an sadece esp ve aim var bildiğim kadarıyla benim 25 tl dediğim o 150 euronun cracklenmiş hali.

Hileye bağımlı birisi sadece
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
bende daha yeni ban yedim riota ticket attım tarih verdiler 3 ay sonra kalkıyormuş bence spoofer tarzı şeyler kullanıp bide sınırsız ban yemeyin boş yere.

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...