GARANTİSİ YOKTUR.
Selamlar, bir çok oyuncu donanım banından şikayetçi durumda kimisi hileden kimisi suçsuz yere ban yemiş bulunmakta ve bunun pek fazla çözümü yok.Forum'da bu konu hakkında çok fazla konu açıldığı için genel olarak bildirilen çözümleri paylaşacağım sizlerle.
1- SSD - HDD değiştirmek sorununuzu çözer ama kısa bir süreliğine.Daha önceden test etmiştim ilk testimde bir sonuca varamamıştım.Farklı bir bilgisayarda tekrar test ettiğimde donanım banım yaklaşık 2 haftalığına yoktu.(Test edildi)Selamlar, bir çok oyuncu donanım banından şikayetçi durumda kimisi hileden kimisi suçsuz yere ban yemiş bulunmakta ve bunun pek fazla çözümü yok.Forum'da bu konu hakkında çok fazla konu açıldığı için genel olarak bildirilen çözümleri paylaşacağım sizlerle.
2- SSD/HDD Raid0 bu işlemi internetten araştırmanız gerekli.Yabancı forumda takip ettiğim bir kullanıcı donanım banı yedikten sonra 4 adet hdd ile raid işlemi gerçekleştirip banını kaldırmıştı.(Test etmedim)
3-Spoofer kullanabilirsiniz.Öncelikle şunu belirtmekte fayda var sakın ama sakın youtube ve benzeri platformlarda gördüğünüz spooferları indirmeyin hiç biri işinize yaramayacak ve virüs dolular.Ücretli spoofer bulmanız lazım bunun için önerebileceğim websitesi pek yok yabancı forumlardan araştırıp kişiler ile iletişim kurabilirsiniz.Websitelinin çoğuda scam dikkatli olmakta fayda var.(Test edilmedi)
4-Sanal Makinaya valorant kurulumu yapabilir ve oynayabilirsiniz.Sanal makina'da vanguard kurulumu engellenmiş durumda bunu manuel bir şekilde yapabilirseniz sanal makinada oynayabilirsiniz.(Test edildi)
NOT:Araştırmalara devam ediyorum konuyu yeni yöntemler buldukça güncelleyeceğim ve test etmediğim yöntemleride yakın zamanda test edeceğim.
NOT2: Burda yazdıklarımın çalışacağı konusunda garanti veremiyorum.Her telden farklı ses çekiyor birisi diyor anakartını banlıyor birisi diyor farene kadar tüm donanımı banlıyorlar vs bir sürü söylenen şey var test etmeden hiçbir sonuca varamazsanız denediğim ve çalışanları özellikle belirttim ama garanti bir çözüm değil dediğim gibi ilk denememde ilk pcde çalışmadı ama diğer bilgisayarımda sorunu çözmüştüm.
Not3: SSD-HDD değiştiricekseniz öncelikle eski harddiskinizden valorantı vanguardı kaldırıp bir adet ücretsiz hwid changerla donanım idlerinizi değiştirin.Mac adresinizi değiştirin.Ağ ayarlarınızı sıfırlayın.Eski harddiskinizi bilgisayarınızdan çıkartıp yenisini takın ikisi aynı anda takılı olursa sıkıntı olabilir.
Not4: Ban yiyen hesabınızın banı açılmayacak lütfen ban yediğiniz hesapla girmeyi denemeyin tüm çabanız boşa gider.