Valorant Donanım Banı Hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
senin mindset allaha emanet
Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
güncel valorant hilesi varsa özelden yazar mısınız ben biraz geç kaldım

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Adamlar hile yapanlara ödül para vericez demiyorlarmıydı zaten :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
7 HİZMET YILI
Change your DNS IP may it good and also clean all temp and prefetched file

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Bu bir çeşit kalay. Ve bu sadece Türkiye'de mi oluyor? Diğer ülkelerde her şey normal. Bana öyle geliyor ki şu anda gördüğünüz problemler insan değil.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
çok iyi olmuş valorant hilecilerine artık kullanmazlar :cool::cool::cool:

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
adamlar ban sistemini 4.dünya savaşı olarak kurmuş :brainfree:

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Hile forumunda takılıp hile kullanıp böyle yorum atman komik :D
beleş olan oyunda böyle bi koruma yapmaları ve oyunun hilesiz zevkli olduğu için gayet normal bir yorum bu oyun için hile yapan varsa yeteneği yoktur oyunda önünü göremiyordur

Несмотря на предателей, я все еще стою.
Co - Admin
Ödüller
21
8 HİZMET YILI
Arkadaşlar merhabalar,
Bildiğiniz üzere kapalı beta sürecinde iBaseUlt adında bir hile piyasaya sürdüler çoğumuz bu hileyi kullandık ve açıkcası biraz da yem olarak kullanıldık benim düşüncem
Kendi tecrübelerim ve araştırmalarım üzerine size bir kaç bilgi aktarmak istiyorum
-Riot Games ceosu twitterda yaptığı paylaşımda hile sebebiyle ban yiyenlerin cihaz banlarının kaldırılmayacağını söyleyerek bir paylaşım yaptı
-Hilenin anakart gpu cpu ve hdd sdd gibi bileşenlere ban attığı düşünülüyor
-Yabancı forumda gördüğüm bir arkadaşın masaüstünde hwid ban yediği ve laptopunda oynamak için ban yediği pcnin mouseunu laptopa taktığında laptopunda ban yediğini görmüş ( Buda demek oluyor ki çevrebileşenlere de ban atıyorlar Monitor,Headset vb.)
-Kendim ücretli bir hwid spoofer ile denemeler yaptığımda vanguardın spooferi engellediğini gördüm vanguardı durdurup spooferi çalıştırdığında bildiğiniz gibi vanguard kapatıldığında yada silindiğinde pcnin yeniden başlatılmasını istiyor. (Piyasadaki Spooferlar ile vanguardı aşamazsınız demek oluyor)

Yani demem o ki şuan tek çözüm yolu komple setupınızı değiştirmeniz :D şuan piyasadaki hiçbir spoofer ile aşamazsınız bu banı yani riot games beta sürecinde hile kullananların piyasaya göz dağı vermek amacıyla banlarımızı kaldırmayacak bir nevi günah keçisi olduk. Şuan yapabileceğimiz tek şey riot gamesin genel bir af getirmesini beklemek yada devoloper arkadaşların vanguardın işleyişini çözüp vanguarda özel bir spoofer çıkarması ki böyle bir anticheat sistemini aşan kişi size bunu ücretsiz bir şekilde servis edeceğini sanmıyorum ücretsiz bir oyunu oynamak içinde hiç kimsenin aylık en az 20 dolar gibi bir ücretide ödeyeceğini düşünmüyorum o yüzden çabalamayı bırakın artık bir hata yaptık cevabını aldık herkese iyi forumlar. :D

Riot games ciddi uğraşmış ozaman. Neyse geçmiş olsun kardeşim :D artık yapacak birşey yok. Riot games oyunlarında hile açmamak gerekiyor riot bu konularda çok katı davranıyor

Uzman Üye
6 HİZMET YILI
good info bro we should take care until there is a spoofer which can do it

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...