- Yasaklandı
-
Eğer ki Yeni Bilgisayar Alırsan ve ban yediğin hesaptan girersen banın açılmaz o bilgisayar dada ban yersin haberin olsun oyüzden yeni aldığın bilgisayarda valorantın sitesinden yeni hesap açıp giriş yap.peki gerçekten ban yedikten sonra bunları yaparsak açılıyor mu banımız
Adamların milyar dolarlık hile korumaları var hile açmak zor olucak tabikide. açsada ban yemeyen bordo berelidir.Tek pc konusu başlı başına bir saçmalık zaten
Bu senin yeni alcağın PC ye bağlı eğer ki şansına harddiskine attıysalar banı bütçeni çok etkilemez ancak ekran kartına attıysalar bütçeni biraz etkiler gibiPeki bütçesi ne kadardır ki tahminen ?
Teşekkür ederim reis sağ ol yardımcı olduğun için..Bu senin yeni alcağın PC ye bağlı eğer ki şansına harddiskine attıysalar banı bütçeni çok etkilemez ancak ekran kartına attıysalar bütçeni biraz etkiler gibi
Yok modem olsa gene iyi Değiştirilebilir bir şey o ama ekran kartı fena geçirir :dhwıd adı üzerinde hard ware ıdenfication number kaldıramazsın belki yeni sistem toplayıp onunla girebilirsin ama tavsiyem yine hwıd ban yediğiniz modem olmasın
Nasıl yani?sadece pc den mı oluyor
evet galiba banın açılıyo birde valorant hacki varsa bana gönderir misin buradanpeki gerçekten ban yedikten sonra bunları yaparsak açılıyor mu banımız
? cevap
evetHocam bilindiği kadarı ile hem donanımsal hemde hesapsal şekilde yani bilgisayar değiştirseniz hesabınız yine yasaklı olur. Bu yüzden ban yiyince hem bilgisayar değiştirmek hemde hesap değiştirmek gereklidir.
Açmanı önermem bidaha oynayamazsın yoksa.valorant banı kaldırma biliyorum bir kanalda yayınlanıyo nasıl yapıcağın söyleniyö ama kanalı söyleyemem
Post automatically merged:
evet galiba banın açılıyo birde valorant hacki varsa bana gönderir misin buradan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?