Valorant Donanım Banı Kaldırma?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Bence valorant ta hile yapmayın çünkü ben başka oyuna hile denerken bile riot vanguard o hileyi engelledi yani çok iyi bir hile sistemi.

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
A verdade é que você não deve usar o hacker no mandado, você terá que comprar um novo PC
Post automatically merged:

Gerçek şu ki, hacker'ı valorant içinde kullanmamalısınız, bu yeni bir pc satın almanız gerekecek

Space
Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Arkadaşlar hem hesap hem donanımsal yiyorsunuz diye biliyorum, yeni pc geçseniz dahil hesap yasaklanır. Bu yüzden yeni hesap + yeni pc gereklidir.

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Gidip sağdan soldan, hiç bilinmedik kaynakların bulunduğu yerlerden çakma çin kodlamalı hileleri kullanır iseniz Hwid ban yemeniz de gayet normal. Ücrete karşıyız elbette ancak bu tarz güçlü anti cheat yazılımı kullanan oyunlar için, basacaksın parayı alacaksın güzel bir hile takır takır legit oynayacaksın. Şahsen ben bugün almayı düşünüyorum, zevk meselesi.

Üye
Ödüller
3
8 HİZMET YILI
Hocam sanırım kaldırmanın tek yolu ya yeni bir pc yada farklı pc parçaları

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
ip değiştirme falan deniyor ama benim bildiğim en garanti çözüm kasandaki herhangi bir şeyi dğeiştirmek ekran kartı olur anakart olu falan filan.

VEILSIDE
Uzman Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
usta ekran kartı kazık gibi girer

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
knk onu yapacağına yeni pc al hem daha mantıklı bence

vio
Onaylı Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
Evet Bildiğiniz üzere Valorant ta hile açanlar ban yedi. Peki bu ban nereye atılıyor diye sorular çıkmaya başladı.

Riot Yetkilileri Bu Banı Değişkenlik yani herkese farklı attığı söyleniyor. Ben de öyle düşünüyorum.
Çünkü kimisi yeni PC Alıyor. Ve Çalışıyor? kimisi yeni harddisk alıyor çalışıyor. kimisi farklı birşey alıyor çalışıyor.
Bu banı kaldırmak Biraz bütçe istiyecektir.
Ancak valorant oynamak istiyorsanız yapmalısınız.
Bunu çözerseler veya çözersek buraya yansıtılır diye düşünüyorum.

Kimseye inanmayın bu konuda kimisi yalan söyler kimisi doğru. siz siz olun hile açmayın yoksa böyle durumlara katlanmak zorundasınız.Ekli dosyayı görüntüle 48216
bu konu birazcık saçma hiç bir fps oyunun da ip ban diye bir şey yoktur ki direk hesaba atılıyor banlar

Onaylı Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Evet Bildiğiniz üzere Valorant ta hile açanlar ban yedi. Peki bu ban nereye atılıyor diye sorular çıkmaya başladı.

Riot Yetkilileri Bu Banı Değişkenlik yani herkese farklı attığı söyleniyor. Ben de öyle düşünüyorum.
Çünkü kimisi yeni PC Alıyor. Ve Çalışıyor? kimisi yeni harddisk alıyor çalışıyor. kimisi farklı birşey alıyor çalışıyor.
Bu banı kaldırmak Biraz bütçe istiyecektir.
Ancak valorant oynamak istiyorsanız yapmalısınız.
Bunu çözerseler veya çözersek buraya yansıtılır diye düşünüyorum.

Kimseye inanmayın bu konuda kimisi yalan söyler kimisi doğru. siz siz olun hile açmayın yoksa böyle durumlara katlanmak zorundasınız.Ekli dosyayı görüntüle 48216
teşekkür ederiö çok yardımcı oldun

Üye
5 HİZMET YILI
Senin harddiskine ban atıyorlar değiştirirsen belki banın kalkabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Hile korumasına güvenen bir oyunun donanım ban sistemi kullanmasından daha ironik bir şey var mı ya :) Onu da geçtim bu oyunun ünlü olmasının nedenlerinden biri kapalı betada hilesinin çıkmış olması. Sen böyle bir oyuna donanım ban sistemi eklersen en fazla 1 2 yıl sonra oyununda 50 - 100k arası adam kalır. Daha sonra onlarda sıkılarak gitse oyunun batar. Bunu görmek zor değil. Edit : Ki bu oyun csgo'yu tahtından edecekmiş günlük min 400k oynanıyor bu oyun ya nasıl geçeceksin 50 100k adamla

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Yani İlla Donanım Değişmek Zorunda Değiliz?

Banlı Üye
7 HİZMET YILI
ya bu yazılanlar gerçekten işe yarıoyrmu boşuna zamanımı harcamıyım ?

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
sonra bunları yaparsak açılıyor mu banımız, reis sağ ol yardımcı olduğun için..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...