Valorant donanım banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
7 HİZMET YILI
Yes, I believe so,
one is using a spoofer, which may cost you,
2nd is reinstalling formatting, drives and flashing bios + changing mac address. in theory you should have your HWID changed. valorant you may have to install on a different drive.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
kardeşim bazi spooflar var sadece volarant için bazilari var genel 2 sinden birini bul ama genel bulmaya çalişirsan daha kolay yaptikdan sonra pc yi resetlemen gerekcek

波マリファナ
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
dostum insaf insan bir spoofer alır da kullanır donanım banın hayırlı olsun bildiğim kadarıyla depolamaya atıyorlar hdd ssd nvme var ise değiştir tek yolu bu veya spoofer kullan öncesinden kullansaydın senin açından daha iyi olurdu ama

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
Hwid değiştirince olmuyormu

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
knk sadece donanim bansa ellede değiştirebilirsin

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
Donanım banını akldırmak için donanımını değiştirmen gerekiyor diye biliyorum yani 1-2 programla olacak iş değildir

Üye
5 HİZMET YILI
dostum insaf insan bir spoofer alır da kullanır donanım banın hayırlı olsun bildiğim kadarıyla depolamaya atıyorlar hdd ssd nvme var ise değiştir tek yolu bu veya spoofer kullan öncesinden kullansaydın senin açından daha iyi olurdu ama
spoofer ne demek hiç bilmiyorum ban da yemedim zaten sadece yapmayı düşünmüştüm ama hwid bannı duyunca vazgeçtim

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
200 TL ödeyerek kendine bütün oyunlarda geçerli hwid spoofer bulabilirsin free buldukların genelde işe yaramaz.
Hwid ban'da formatmış ccleanermiş tarzı programlar işlemlerle kalkmaz.

Ultra Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hwid ban tuzlu bir bandır donanımsal ban da denilebilir oyunu kurduğun hard disk veya ssd'nin numarasını not eder ve ban atar bu ne demek ; farklı bir hesap oluştursan da o hard diskte oynayamazsın bundan kurtulmanın 2 yöntemi vardır
ya spoofer kullanırsın ki spoofer çok sıkıntlı misal 1 hafta rahat oynayıp 1 hafta sonra ban yiyebilirsin, spoofer hard disk numaranı değiştirir banını kaldırır (ban yediğin hesaptan girmeni sağlamaz sadece donanım banını açar)
ya da yeni bir hard disk alırsın rahatça oynarsın

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
amigo Spoofer pode ser bom, mas deveria ser ..

Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
1 2 programla olmaz o iş uğraşman lazım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...