Valorant donanım banları kalkıyor (galiba)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
evet arkadaşlar valoranttın ban hammerı
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
kendi twitterından kapalı betada ban yiyenlerin 90 günlük kara listeye alındığını yani cihaz banlarının 90 günlük olduğunu ve 90 günün bitiminde açılıcağını duyurdu yani yaklaşık 1 ayımız falan kaldı banımızın açılmasına ama oyunun tam sürümde tekrar hile açanların banının açmayacaklarınıda ekledi yani en azından valoranttın ban hammerının yaptığı açıklama bu galiba dememin sebebi ise şu Phillip Koskinasın attığı tweeti desteğe yazdım ve şu cevabı aldım

Merhaba,

Cihaz banlarının açılması mümkün değildir.

Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.

MatiasFernandes
Riot Games Oyuncu Destek

ardından tekrar yazdım o zaman ban hammerınız niye öyle bi açıklama yaptı diye bu seferde bu cevabı aldım

Merhaba,

Cihaz banları açılacak hesaplar zaten açıldı. Dışarıdan bizim müdahale etmemiz mümkün değil. Ancak bu konu hakkında tekrar bir değişikliğe gidilirse duyurusu yapılacaktır.

Daha önceki taleplerinde konu hakkında sana detaylı bilginin aktarıldığını görüyorum. Yapılan incelemede hesabına uygulanan işlemde hata olmadığı seninle paylaşılmış. Bu hesabın yeniden aktif olmasını talep ettiğin tüm biletler bundan sonra otomatik olarak kapatılacaktır.

MatiasFernandes
Riot Games Oyuncu Destek

dedikleri birbirleriyle çelişiyor ne yaptıklarını anlayamıyorum yani açılacak diyor philip koskinas ama içimde bi şüphede var sonuçta kapalı betadada oyunun tam sürümünde banınız kalkcak dediler ama kalkmadı

sizin görüşleriniz ne bu konuda sizce kalkıcakmı yoksa yine bizi kandırıyolarmı

philip koskinasın attığı tweet

Moderatörün son düzenlenenleri:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...