Kaynak:UZAKLAŞTIRMA CEZASI NE KADAR SÜRÜYOR?
Aşırı durumlarda uzaklaştırma cezası kalıcı oluyor. Nispeten daha hafif ihlallerdeBağlantıları görmek için lütfen Giriş Yapcezası uygulayarak yazılı veya sesli sohbete katılmana engel oluyoruz (bu süreçte yine de oyunu oynayabiliyorsun). İhlallerin devamı etmesi halinde cezalar da giderek şiddetlenir ve nihayetinde seni VALORANT oynamaktan tamamen alıkoyacak boyuta ulaşır. Ajanlarımızın gereğine uygun şekilde hareket etmesinin çok önemli olduğunu üstüne basarak belirtmek istiyorum.
every time you create an account it will be banned
Hesap banı açmıyorlar zaten donanım banı açıyorlar ayrıca beta da ban yedikleri için açılıyorrito açmaz kanka 6 yıldır lolde banlı hesabım var adamlar bi banlayınca bidaha affetmiyo
Araştırmadığım şey kalmadı tüm forumları gezdim tüm videoları izledim hiçbiri işe yaramıyorkankam biraz araştırma yaptm valorantta banlandıktan sonra (donanım veya IP banı) kaldırmak gayet kolay internetten sende araştırabilirsin yabancı kaynaklarada gözat
umarım kalkmaz bulşamsın o oyunaHata yapıyorlar kaldırsalar ne değişcek yine hile açıp yasaklanıcaklar yine bi bilet açma çabasına giricek herkes o banlar kalkmasa daha iyi.
yeni hesap açtığın gibi ban yiyorsun direkt olarak hwid yani anakartına ban atıyorlar anakart değişmen lazımban acilimasin yeni hesap ac oyuna zaten sen egelenmek isin gelmedinmi