Valorant Drop Düşürme Bot Çalışıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
Selamlar Dostlarım Ben 4 a but Biraz aradan sonra form'a Geri Dönmüş bulunmaktayım Bugünde Sizlere Açık bir şekilde Kolay yoldan Valorant Düşürme Göstereceğim

İndirme Linkleri En Sondadır

İlk adımımız Twitch'imizi Açmaktır:
Ekran Alıntısı.PNG

Açıldıktan Sonra "F12" Tuşlarını basıyoruz (control-alt-shift İlede Açılıyor Sanırım):
1.PNG

İşaretlediğim Yere Tıklayarak:
Application > Cookies (sol taraftadır) >
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
< Diyoruz Yukarı kısımda Filter Yazan Kısma > auth-token < Diyoruz Gelen yerdeki Token Bize Önemli Bunu saklıyoruz

Şimdi ise Programı İndiriyoruz
ÖNEMLİ:Node.js ve npm Gereklidir İnternetten bakabilirsiniz Node.js açıldıktan sonra :

node -v ve sonrasında npm -v Diyoruz Olmaz ise Direk npm i veya npm install Yapıyoruz burası tamamdır

Dosyanın İçerisinde bizi ilgilendiren kısımlar yuvarlak içine alınmıştır:
2.PNG

package'e Giriyoruz Ve "author" kısmını buluyoruz :
4.PNG

İçerisindeki " " Kısma En başta aldığımız "author-token" Yapıştırıyoruz

Burada işimiz bitti Şimdi yapacağımız işlem şunlar:
3.PNG

Yuvarlak içine sarı İle aldığım kısmın sağ boş tarafına tıklayıp ctrl+a yapıp silip "cmd" yazıyoruz
Çıkan kısma :"node app.js" Yazıyoruz

önemli: Eğer Bir Error yazısı çıkar ise En Yukarıda o errorun adı yazar Örnek chromedriver yazar mesela böyle bir olay olur ise yazacağımız şey : npm i chromedriver "Örnek: npm i (aldığınız error)"
İnmesini bekliyoruz indikten sonra Aynı işlemleri yaparak cmd açıyoruz ve tekrar işlemleri uyguluyoruz
Kendisi bundan sonra hesabınıza Bağlanarak Yeni bir google ile Twitch açar ve bir yayıncı bulur yayıncıyı bulduğu Zaman Tam ekran alıyoruz ve "Kalite:160p Ses:%0" olarak ayarlıyoruz

Tam ekrandan çıkarak google'I tam ekran yapıyoruz ve yayını tam ekrana alıp Programa geri dönüyoruz eğer Rejection id:değer Yazıyorsa çalışıyor demektir iyi günler artık valorant düşürebilirsiniz

İndirme Linki:
(sağ taraftan clone or download diyip Download zip diyoruz)
Virüs Total:

Ban Gibi Herhangibi bir Sorumluluk Bana Ait değildir Okumamış olsanız bile okumuş olarak sayılırsınız

Konu düzenlenmiştir

Eğer Açıldığında site baştan f5 çekiyor ise Yolu : app.js> birlikte aç > notepad > Const TOKEN "buraya aldığımız author-token'ini yapıştırın"

giritli45 adlı kullanıcıya bunu ilettiği için teşekkür ederiz

Son düzenleme:
Uzman Üye
Cidden oluyorsa çok efsane olur deniycem +rep

Üye
Videolu anlatımı eklesene knk hiç bir şey anlamadım

Üye
Ödüller
5
dostum ses %0 olduğunda çevrimdışıya atıyor yayını izlemiyor olarak gözüküyorsun diye biliyorum tam olarak okumadım sadece kalite 160 ve ses 0'ı görüp yazmak istedim

✰ İstikbal ✯
Seçkin Üye
Ödüller
5
Sosyal
dostum ses %0 olduğunda çevrimdışıya atıyor yayını izlemiyor olarak gözüküyorsun diye biliyorum tam olarak okumadım sadece kalite 160 ve ses 0'ı görüp yazmak istedim
Sağ üstten online alırsanız kendinizi öyle birşey olmaz ayrıca öyle birşey yok diye biliyorum

Onaylı Üye
Sen nasıl bi kralsın yarın direk bunu yapıcam inş fix yemez teşekkürler

Onaylı Üye
ne kadar zamanda düşüyor 8 gündür bekliyorum twitchde çünkü

Elbet Bir Gün
Süper Üye
Ödüller
6
anlatımın çok iyi eline sağlık şimdi denicem 2.yi :) düşürürsem dönerim sizlere

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
  AdBlock Detected
Elbette, reklam engelleme yazılımı, reklamları engelleme konusunda harika bir iş çıkarır, ancak aynı zamanda web sitemizin bazı yararlı ve önemli özelliklerini de engeller. Mümkün olan en iyi site deneyimi için lütfen bir dakikanızı ayırarak AdBlocker'ınızı devre dışı bırakın.