Düşüyor dostum çalışıyor eğer bir Sıkıntı çıkarsa yenisi paylaşılacaktırCidden oluyorsa çok efsane olur deniycem +rep
Videolu bir anlatım şu anda ekleyemem ayrıca dikkatlice okursanız anlarsınızVideolu anlatımı eklesene knk hiç bir şey anlamadım
Rica ederim hocamTesekkurler
Rica ederimTeşekkür ederim
denemedim deniyeceğim
Sağ üstten online alırsanız kendinizi öyle birşey olmaz ayrıca öyle birşey yok diye biliyorumdostum ses %0 olduğunda çevrimdışıya atıyor yayını izlemiyor olarak gözüküyorsun diye biliyorum tam olarak okumadım sadece kalite 160 ve ses 0'ı görüp yazmak istedim
Siz seçmiyorsunuz efendim botun kendisi bir yayıncı buluyor otomatik olarakooo düşürürüz wıtıcından xd
bi yayıncı öyle söylemişti diye hatırlıyordum da ondan dedim kusura bakma ^^Sağ üstten online alırsanız kendinizi öyle birşey olmaz ayrıca öyle birşey yok diye biliyorum
Rica ederim hocameline sağlık baya yararlı olmuş
Sıkıntı yok : )bi yayıncı öyle söylemişti diye hatırlıyordum da ondan dedim kusura bakma ^^
Fix yer ise birtane daha var onuda anlatarak paylaşacağımSen nasıl bi kralsın yarın direk bunu yapıcam inş fix yemez teşekkürler
ha öylemi neyse öyle daha iyi :dSiz seçmiyorsunuz efendim botun kendisi bir yayıncı buluyor otomatik olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?