Seçkin Üye
Düşmesi çok düşük olasılık ve bazıları birkaç hesapla girip key stokluyor daha sonra da parayla satıyor.
Hangi yayıncıyı izliyordun?3. saatte düşürdüm tamamiyle şansa bağlı
Haziran başı yada sonu diyorlardıOyun ne zaman normal sürüme geçicek biliyormusun.
Temmuzda çıkacağı söyleniyor tam kesin değil amaHaziran başı yada sonu diyorlardı
Riot games sitesinde çok fazla talep olduğunu o yüzden drop ihtimalinin düştüğünü söyledi.Ayrıca aynı anda farklı hesaplar açıp birden fazla drop düşürenlerde burda suçlular, bir arkadaşımda 9 ayrı hesaptan drop düşürdü.Yani burda senin onun drobunu o almış oluyor.Şans ya aynen arkadaşa düştü bana düşmedi kaç gün oldu. Bir de zaman geçtikçe azalıyordur drop illa ki beta süreci sonuçta çok fazla oyuncu almazlar.
Ticaretini yapıyorlar riot games çoğunu banladığını söylüyor ama nasıl tespit ediceksin ki adamlar yapıyor bu işin ticaretini.Riot games sitesinde çok fazla talep olduğunu o yüzden drop ihtimalinin düştüğünü söyledi.Ayrıca aynı anda farklı hesaplar açıp birden fazla drop düşürenlerde burda suçlular, bir arkadaşımda 9 ayrı hesaptan drop düşürdü.Yani burda senin onun drobunu o almış oluyor.
internet bağlantında problem yoksa refresh programına bile gerek yok.ben saatlerce açık bıraktım sadece kendi yazdığım bir program aracılığıyla chat'e 15 dakika'da bir mesaj atıyor.Hem böylelikle online kullanıcı olarak gözükmüş oluyorsun.He drop düştümü? hayır : )geceleyin bırakmadan önce sesi biraz açık bırakın ve bir refresh programı indirin yoksa afk konumuna düşersiziniz.