valorant drop düşürme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Düşmesi çok düşük olasılık ve bazıları birkaç hesapla girip key stokluyor daha sonra da parayla satıyor.

aJJ

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Tamamen şans meselesi bir arkadaşım 5 gün izledi düşürdü birisi de 2 saat izledi düştü..

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
5 gündür izlemeye devam bakalım düşecek mi drop

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
3. saatte düşürdüm tamamiyle şansa bağlı

ForzaRasputin
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Şans ya aynen arkadaşa düştü bana düşmedi kaç gün oldu. Bir de zaman geçtikçe azalıyordur drop illa ki beta süreci sonuçta çok fazla oyuncu almazlar.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
Şans ya aynen arkadaşa düştü bana düşmedi kaç gün oldu. Bir de zaman geçtikçe azalıyordur drop illa ki beta süreci sonuçta çok fazla oyuncu almazlar.
Riot games sitesinde çok fazla talep olduğunu o yüzden drop ihtimalinin düştüğünü söyledi.Ayrıca aynı anda farklı hesaplar açıp birden fazla drop düşürenlerde burda suçlular, bir arkadaşımda 9 ayrı hesaptan drop düşürdü.Yani burda senin onun drobunu o almış oluyor.

Seçkin Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
geceleyin bırakmadan önce sesi biraz açık bırakın ve bir refresh programı indirin yoksa afk konumuna düşersiziniz.

ForzaRasputin
Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
10 HİZMET YILI
Riot games sitesinde çok fazla talep olduğunu o yüzden drop ihtimalinin düştüğünü söyledi.Ayrıca aynı anda farklı hesaplar açıp birden fazla drop düşürenlerde burda suçlular, bir arkadaşımda 9 ayrı hesaptan drop düşürdü.Yani burda senin onun drobunu o almış oluyor.
Ticaretini yapıyorlar riot games çoğunu banladığını söylüyor ama nasıl tespit ediceksin ki adamlar yapıyor bu işin ticaretini.

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
geceleyin bırakmadan önce sesi biraz açık bırakın ve bir refresh programı indirin yoksa afk konumuna düşersiziniz.
internet bağlantında problem yoksa refresh programına bile gerek yok.ben saatlerce açık bıraktım sadece kendi yazdığım bir program aracılığıyla chat'e 15 dakika'da bir mesaj atıyor.Hem böylelikle online kullanıcı olarak gözükmüş oluyorsun.He drop düştümü? hayır : )

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Sabahlara kadar yayında bırakıyor insanlar genede düşmüyor. Oranı çok az olduğunu düşünüyorum belkide ümidi kesmek lazım

Onaylı Üye
Sosyal
6 HİZMET YILI
install internet browsers on your pc. Open a 4-5-6 account and follow the broadcasters that are always open with these accounts without turning off the PC. Do it now, your chances are decreasing every minute

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...